Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjez Šuki, mislio sam da si veće ljudstvo, glasao za tebe a ti tako, Bubo je za vas zakon
Moj Suhrete kakav crni plan, vidis li ti da ni jednog migranta nema u RS, a pogotovo u zapadnoj Hercegovini. Pametnome je sve jasno, Bakir i minderasi su migrante dislocirali iz Sarajeva, preorali parkove da bi onemogucili povratak migranata, a sad ide i od Bakirovog badze filmski festival, valja napuniti djepove badzi Mirsadu Purivatri.Moj Suhrete sakupite tu bagru u autobuse, dadni svakom po 50 Eura,dovuci ih po noci u Sarajevo i rjesio si problem.
Ti prvo skloni one pse sa ulica Bihaća da se može normalno hodati pa onda drži lekcije Mektiću o migrantima
Sakupi paušal od vas koji mislite ići tamo protestvovati, zakupi ovaj talgo voz i sve nazad u Sarajevo. To ti je jedina efikasna kontramjera ! Kaki protesti, nemoj se planirati... Istuče te murija....