Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekujem za 4 godine MUP KS kao najopremljeniju i najsposobniju policijsku agenciju u BIH. Fatmir je filmska oficirčina, ako ih on ne unaprijedi do maksimuma onda neće niko drugi.
Nisam upućen u te ljude i strukture tako da je lijepo čuti nešto tako 💪 Uz prave ljude na pravim mjestima i sa malo para se može dosta napraviti
Veliki mangup i oficir pod kojim se tlo trese. Sarajevska policija ce biti najopremljenija i jaca nego ikad.
"mangup" - a policajac? Jel ti ovo raja iz stanice pucaju? 😂
Cestitam komesare, velika su ocekivanja od vas, svako ko poznaje Fatmira suvisno je reci o kakvom oficiru je rijec, sve ce vam se reci u skorije vrijeme. Komesare sretno jos jednom, a djela ce pokazati.
pravi oficir sa stavom i gardom..
Ljudska magnituda Školovan, nekorumpiran i autoritetan pripadnik MUP-a KS O Fatmiru je suvišno govoriti jer nedovoljno je riječi u našem riječniku da se on opiše, sve su riječi siromašne i nedovljne u poređenju sa njim.
FAT (i) MIRE. Da vidimo!
"PRAVEDAN" je, kao što se da primjetiti na CRNILU ispod očiju!
Valjalo je izdržati u Turskoj na akademiji četiri godine. Svaka čast.
"PRAVEDAN" je, kao što se da primjetiti na CRNILU ispod očiju!
MUP RS - MUP Republike Sarajevo
MISLIM DA JE BIO I HALA U LOGAVINOJ JEDNO VRIJEME 👍🙂
Valjda bude bolje, neka riješi vozanje auta bez tablica, full zatamnjena auta, trkanje po gradu svaku noć i ostale džiberske paša bruda aktivnosti
E on je pravi mudonja, svaka cast, sretno mangupe
Stručan kadar nema tu priče,znamo da voli naručiti pjesmu od Zvonka Bogdana U tom Somboru
Šta lupetaš , kakve veze ima Čović sa ovim imenovanjem.