Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fata je simbol bošnjačkog prkosa pred velikosrpskim fašistima
Ова храбра жена је доказ колика говна смо ми Срби, па каква је то наша вера која гради цркву у туђој авлији, какава?? Никакава!!! Ми Срби нисмо нормалан народ, ми смо геноцидан народ.
ovo nije Crkva ovo je inat objekat Cetnistva u RS a sdruge strane namjera da se sto više bošnjačkog naroda raseli i da se zaokruži četnička ideologija za velikom srbijom uveujući teritorij Bosne i Hercegovine.Nije mi jasno da može biti država u državi s paralelno raspoređenom vlašću iz rs-a omalovažavajući sve institucije vlasti u BiH a veličajući republiku mrsku- ali kako god se srušio berlinski zid tako će se srušiti i rebublika mrska samo treba biti strpljiv i čekati da se to desi.
Nevjerovatna saga o nani Fati se nastavlja. Koliko god rat u Bosni izgledao komplikovan za nepucene, sam ovaj slucaj moze mnogo sta da objasni. Na osnovu kojeg to zakona ta zgrada jos uvijek stoji u Fatinom dvoristu?
Nano Fato! Naka Ti dragi Bog podari zdravlja i da pobjedis sama ono sto nama NAIVNIM Bosnjacim ne polazi za rukom vec 20 god! Opisala si nas upravo onakvima kakvi, na zalost, jesmo! Naivni!!! Ti, nano, Ti si pravi patriot i borac! Pozivi nam nano jos! BiH OPSTAJE!!! Hvala nano!!!
uh sto je dobar ovaj usain boltov crni...
@muha kaze: \"PA KAKO TE VISE NIJE STID, NE SILAZIS SA OVOG PORTALA. JA SAM MUSLIMAN I PROTJERAO BI OVE VEHABIJE, A ISLAM STO JE OVDJE STOTINAMA GODINA JE NESTO DRUGO ZA RAZLIKU OD SERIJATA. D.E.B.I.L.C.I.N.O!!!!!!!!!! \" kakav si ti musliman ako nisi za serijat ?! ipak ti nista shvatio nisi, pogotovo ne kada je tvoja vjera u pitanju ...
kada je pred tamo neke izbore dodo nudio fati milion, samo da prestane dizat buku oko crkve, SDA bagra joj je po ko zna koji put pred izbore dosla na vrata i odgovorila je od para. dali joj brasna i secera, ubjedili nepismenu zenu da se bori za bosnjake i otisli nazad u svoje sarajevo. tako odu pa se opet pred izbore dovuku. pred zadnje izbore je rekla da joj vise niko od politicara ne dolazi, narocito sda mafija. lako je nepismenim ljudima manipulisat
Kaki mi se.....i to bosanski hahhahahahaah ! heba vas busna vas hebla busna samo kukate..sve vama muslimanima smeta.
Ko se borio za bosnu 92-95 i izborio se, a saba pisi kukom po ledu.
Koliko je manijaka na ovom portalu pa to nije normalno. I koliko mrznje i predrasuda. Pa sta vam je budale, dokle tako ? Ocemo opet ratovat za 20 godina? Ocemo se mrziti ? Jebite se svi mi manijaci puni mrznje (amak i srboud, RS i pjesmica, besim i ja ba, hihi i ssss i jos vas) kakav svjet mislite svojoj djeci ostavljat ?
fata jovo i sanela su tekovine bosnjacke borbe za nezavisnost
ops mam.laze sad sam Prico o J2 ,oces o markerima,i vi i vasa Histerija samo sami sebe an.al.no. je.be.te u mozak toliko gl.up.av. i
@SRB-IN j.e.b.l.a ti c.i.r.i.lica m.a.t.er u.s.t.a !!!
volio bih da su TURCI crnci pa da vidimo ko su poturice dali srbi ili muslimani
FATA THE SUICIDE BOMBER
FATA JE tipican primjer poturcenog srbina pogledaj prezime orlovic os srpskog viteza kosovskog junaka PAVLA ORLOVICA