Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si sretan sto si tako fino odgojen. Jedna jako pozitivna osoba koju bi vecina voljela imati za priatelja. Sretno dalje.
Bosansko-Hercegovačka verzija Obame! :D
dobar je faruk neojte ga :)
Ovo je BiH nije Amerika da nam je vazno ko je koje boje koze....
to Drogba, kad legne plata parlamentarca auuu bices gospodin
Klix ka pokazuje ko da je majmun u zoloskom vrtu. Tip je crn i sto sad. Ako je crn sebi je. Sad mi tolerantni sto imamo jednog crnca u Bihacu. Pito bih vas o toleranciji da ih je 5000 u Bihacu i zive na trosak drzave.Uz to jos kradu i svako malo cujes da su silovali neku Bosnjakinju. NE MOGU OVOG PRESERAVANJA... FUJ. Ako nemaju sa pametno pisat onda clanak o crncu u Bihacu.
Bihacki 50 cent :D
E yebo majku ja prošle godine umro od sramote kad je Ante ono izjavio a sad se ispostavilo da je bio u pravu...
budi nas predsjednik
u biti on moze reci za sebe s pravom da je dijete iz mjesovitog braka...roditelji iz dvije razlicite drzave, 2 kontinenta....ja sam samo iz mjesovitog braka po balkanskom standardu 😕
odlican intervju 😊
Jel 24cm? Ako nije jeb... ce narod isto k'o i ovi do sad što su na vlasti. S 24 bi bilo to drugacije! Lol
ja nemam nista protiv njega , ali bosna je za bosance da resavaju njegove probleme, ovaj se ne razumije u nas mentalitet , i u drugih drzava nikad nebi ovakav neki doso na vlast, nije to za njega , on nema pojma sta bosni treba, on bi pretvorio bosnu u nesto sto bosna nije i nikad nije bilo
@burhan saban majstore, Faruk je cijeli život u Bihaću :-) majka mu je biscanka, nije on došao nedavno, već je i rat preživio sa nama kao klinac, u Bihaću.
ja bih radije pustio hiljadu nigerijaca u državu nego još jedong burhana i/ili šabana.
Patriota si onoliko kolko ljudi zaposljavas i poreza placas,ostalo je suplja
Za sve zlobnike, Faruk je cijeli rat boravio u Bihaću, a vidim da većina kenja nešto o njemu, tako da prestanete da se blamirate! Čak ga možete vidjeti u spotovima iz '90-tih, od Cammino Verde, mislim!
@OmarSharaf pa rodio se 1987, ja ga se sjećam iz rata... Simpatičan klinac bio :-) On je razlog što u Bihaću i Bosanskoj Krupi se niko ne čudi kad vidi tamnoputu osobu.
Jeli taslacio rukFas biscanke koliko to prosječni Bosnjo pretpostavlja? Ako jeste odma za predsjednika. Dosta ovih bez muda sa malim cunama koji pemitriraju glasačko tijelo jer ne mogu ništa drugo da penentriraj
.. a vidi ti Rukvasa haha... jos ce Ante biti u pravu haha