Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo studenti matičnog Farmaceutskog fakulteta u Tuzli šute. Njima je OK da su kerovi!
Govore studenti istina ali neces cuti da student ovo kaze profesoru za vrijeme predavanja ispita. Druga je stvar sto između sebe u drustvu komentarisu. Danas profesori nisu ni p od profesora sto su nekad bili
@HMSN1 dole je u tuzli kuja uticajna Mati joj ima apoteku. Zamisli
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Gđa" Edisa uopšte ne izgleda kao profesorica, već kao neka trećerazredna pjevaljka. Ovi njeni selfiji, koji kruže društvenim mrežama, su čak i vulgarni i ne priliče akademskom zvanju. Njen glas i način izražavanja na snimku, također zvuči prosto i primitivno, a ne akademski. U ovom svemu se zapitati - ko dopušta da ovakvi ljudi budu asistenti/docenti/profesori? Sramotno.
@Tijani a i ona sto se srozala žalosno za gledati... kakvog je muža imala sve što je željela davao joj je. nadam se da se oporavio nakon razvoda, živjet će bolje sam bez nje definitivno. niti će se opijati vise zbog nje.
Svaka cast studenti! Neka ste "profesoricu" vratili među čobane gdje i pripada.
Volio bih da me ova vrijeđa...
Ako je osoba na fotografiji profesorica o kojoj pisete, treba kazniti onog ko ju je primio. Gospođa kao da je pjevaljka.
Sa ove slike liči na sponzorušu a ne akademskog građanina
Maca diskrecija :D
Al će da vrijedja u Tuzli KEROVE hahhha
Dokaz da svaka budala danas moze zavrsit fakultet...
Fakultet je svakako u danasnje vrijeme samo za teske budale
Vidjaj je jes ruzna 🤣🤣
MOLIMO NE DIRAJTE PEVALJKU MASNIM PRSTIMA, HVALA.
Tako i treba
Lako za vrijedenja al sta kod nekih ne mozes ni proc bez da mu nesto das. Napisite svaki dan clanak o jednom ovakvom nek se zna fuj
Vidi se da je - PAPANKA-
To dođe iz pm u Sarajevo pa vedri i oblači, da znaju papci koliko ih ne volimo ne bi nikad došli u Sarajevo, čast izuzetcima!
Jao vidi slike profesorka naočale fetiš uhhh to mi radi tigrice