Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To zvanje magistar su vam dali da vas utješe nakon 5 godina patnje. Kada nađete lijek za sve otkrivene bolesti koje haraju decenijama javite se...
Ako su samo trgovci onda treba zaposliti one sto rade u Bingu i ostalim trgovinama da izdaju lekove.Ne treba farmaceut ni raditi tu.A za svaku sitnicu zovete apoteku i hiljadu zasto ovo ili ono.Nazovite trgovinu pa pitajte trgovce.Sigurno ce vam pomoći.
Najveca legalna mafija a generalno zdrvstveni sistem
Zamisli studiras 5gd i to kakav pakao od studiranja, haman kao ljekar da bi postao Magistar Farmacije. Onda te top komentar nazove "samo trgovci" ili hemicar. Nazalost samo odraz stanja primitivizma u kom zivimu.
znanje i zvanje odavno nemaju nikakvu slicnost. sta mi znaci neki magistar iz travnika. i treba ih vracati gdje im je mjesto. a takvih je 95%
Vrlo napucan naslov za obične trgovce u apotekama koji su kroz školovanje postali samo uspješni hemičari. Najveća mafija modernog doba zasigurno.
@longitudinala hajde ti onda travarima kad te sta zaboli, nemoj doktorima i farmacautima
e ovo je najmodernija mafija na svjijetu
To je misljenje nekoga ko je zdrav, zelim vam da tako i ostane.. ali o lijekovima je bolje da sutite