Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek fino kaže da naši političari ne mogu praviti budalu od Evrope kao što prave od nas, a većina komentara: vidi mu glave, vidi mu košulje... ybo ti nas... ko je normalan ili je otišao ili se sprema
Vec si postao ulizivac EU .. Ne pljuj po svom narodu, kakv je takav je, treba mu pomoc...imas li rijesenje pametnjakovicu...ili podrsku.
Pomozi svojoj zemlji umjesto što je kritikuješ.
Nije bitna velicina vec koliko brzo mozemo zakuhati da se neko kusura preko nas.
Zabrana putovanja u zemlje EU SVIM BIH dužnosnicima dok se ne implemetiraju presude suda u Strsabouru! Ko Miletu u SAD ! Nek i svi ostali ko BAkir idu samo u TUrsku, još jednu veliku demorkatski zemlju i velikog klijenta Vijeća Evrope ! Buahahahhahaha. Očekujemo takvu odluku JOŠ PRIJE IZBORA DA NARODI ZNAJU SA KIME IMAJU POSLA !
EU je propao projekat u trenutnom stanju. Otvorite oci.
U tekstu nedostaje pominjanje predmeta "Šlaku" !!??
Kakav je onda sud, ako pored osnivanja i njegove uloge za koju je predvidjen nije unaprijed osigurano i provodjenje njegovih odluka. Ako iko ne provodi odluke, onda niti sud nejma razlog postojanja.
Al zato jedan politicar moze i pokrao je vise nego svi zajedno u Vijecu Evrope
Lik se snasao samo tako, sad suplja za siroke narodne mase. Molim boga da propadne ovo sve Vehabovicu i zao mi sto VRS ne uze ovo sve na vakat, pa da onda vidimo ko je koliko uspjesan.
Duduk i Covic se osjecaju velikim al jos malo
Nedaj nože da te usnim !!!
Vidi mu košulje, ko stoljnak iz seoske kafane... zove gazda i traži da mu je vrati...
Joj vidi mu odjeće i obrijane glave, nije ni čudo da nas gledaju kao urođenike.
Sje baćemo mi Evropu ubrzo no sikiriki