Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitamo. neka i neko nas nedge bude izabran.
bravo fare. sretno s novim radnim mjestom.
sto ce se sad vehabovici nakras, malo su do sada
LOL ovaj realista je ocito bolestan, kakva zavidnost.....
Znaci, plata ovih sudija je 18.000 eura..
za@realista-NIJE NEGO..., \'\'OGLEDALCE,OGLEDALCE MOJE, KAZI POTURICA KO JE.. NA KOG TI LICE ZELENE OCI MOJE..\'\'
Eto, cojek sa prezimenom Vehabovic moze u evropu i to ko sudija, pa samo serte da ste ugrozeni. i nek jos samo krenet sudit po serjatskim ljudskim pravima i nemoj vise koga da cujem da se zali. :P ps svaka mu cast.
o cemu ti uh.ljupe , hriscanski srpski teroristo i genocidna pe.dofilska siledzijska kacavende lastik gacico ! sm.rdis bre na krv bosnaka i hrvata, smrdis bre, rasisto i fasisto genocidna !
bravo fare
dok im lijan plati odustati ce oni i od toga...
S V A K A CAST FARISE ! Jako dobra vijest ! RBIH-a ima inteligentnih i obrazovanih ljudi, SAMO NAPRIJED I SRETNO !
neka naseg i u gori vuka ;) Čestitam Farise.
Svaka cast Fare
@I Polako, prvo dok usvoje rezoluciju o ge.no.ci.du u Srebrenici. Pa onda dok usvoje zabranu profashistickih che.tni.ckih i us.tash.kih organizacija, pa tek onda mogu i komunisti doci na red.
Recite za ovog Vahabica da nije pravi poturica-m... vam vasu. Vidi ga isti/pljututi Rujo iz Sevastopolja.
Mi imamo puno sposobnih mladih ljudi , ali nazalost kod nas ako si sposoban svi te u drzavnim firmama smatraju i vide kao konkurenciju i ne daju ti sansu da pokazes sta znas. Ovo je lijepa vijest za cijelu BiH tj. za one koji je vole, a siguran sam da su takvi vecina. Sellam
Hoće li sada BiH napokon usvojiti Rezoluciju Vijeća Evrope br. 1481 o osudi komunističkih zločina i time nam otvoriti vrata civiliziranog svijeta?