Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, jebiga. Kad ima piramida u Visokom ima onda i aerodrom u Trebinju. Katolici najbolje odabrali. Gospu ne moraš dokazivat. Dovoljno je vjerovat.
hhehehe, Najbolji portal i najbolja zemlja za nasmijati se i za zabavu jbt..
Oj Trebinje Trebinje kad me vidis je.bi. me.
na cemu je ovaj... opet duplo od nule je nula, tako da nije ni pogrijesio :)))
ooooooooooooooo vidi aviona :D
Sada se očekuje vijest kako je metro u Banja Luci poslovao pozitivno jer je broj putnika utrostručen
Ma nebi vas dali nizašta na svijetu. Da nam nije vas davno bi nam pustili milijarde kredita i kobajagi bi ovdje bilo sve med i mlijeko, a čukununuci zaduženi po sto hiljada eura po glavi. Ovako pravite nam užasan kreditni rejting pa nam na svu sreću daju kredite na kašikicu. Osim toga, gdje bi mi utalili ove naše krševe od auta iz prošlog vijeka. Kod vas su još uvijek yugo, stojadin i lada najzastupljenija vozila.
Koja izgradnja GTRS-a? Pa u mom kraju imamo izgrađeno desetine ovakavih aerodroma, bez marke potrošene. Stvarno ste ciganluk teže vrste. Handrite nas pravo, da vas čovjek odalami prije bi vam oko ispalo nego marka iz džepa. Sedamnaesta smo zemlja po bijedi u svijetu, upravo zahvaljući 85 posto nezaposlenih u GTRS. Fukara ostaje fukara.
Pa zar ima vecih ganci od ovih srba...fuj kako su odvratni
Ne trosis ti nista pametnjakovicu, vjerovatno nemas ni za kifle a i entitet vam je sve blize objavi bankrota. To sto nazivas "mi" je samo par ljudi koji vas ostale navuku na pricu kako god zele i hoce. A vi naivni samo uzimate te bajke zdravo za gotovo, znaci ako icije pare trosite na izgradnju znaj da ne tersite jer se ne izgradjujete u prevodu "Neko je pronevjerio pare" a to nije izgradnja vec mazanje ociju.
Daj molim te prijatelju... Ova tvoja teorija govori o tome kako je sve na balkanu otprilike podijeljeno na bogate potomke urbanih i siromasne potomke seljaka kmetova. I to Kriscani su ruralni a muslimani urbani, i ti to tako nekako vidis. Ne mogu da vjerujem o cemu pricas. O kojim gradovima u to vrijeme pricas. Pa Bosna je sad sva satkana od malih kasaba a ti pricas o bogatim urbanim gradjanima iz tog vremena, koji su bili zanimljivi turcima. Daj molim te... I da se razumijemo, nisam sovinista ali me iziritiraju kojekavi komentari, pa moram da serem po ovoj tastaturi. Uostalom, koliko je muslimana tokom rata u Bosni, zatekavsi se na srpskoj teritoriji, za samo nekoliko dana, promijenilo svoje ime u neko srpsko, a da ne pricam o onima koji su prihvatili hriscanstvo samo da bi spasli guzicu. Neki se i dan danas , kad opasnosti za guzicu vise nema, zovu i dalje hriscanski. A nesto se ne sjecam da su hriscani radili takve stvari prijatelju moj. To su ti geni o kojima ja PRECERUJEM !
balyije, crknite od zavisti. mi vas handrimo u po mozga. vaše pare trošimo na izgradnju RS. vaša sva pamet je napisati: vlah ili katolik. misleći da je za nas to uvredljivo. mi se ponosimo svojom vjerom i nacijom kao SRBIN ili HRVAT. vi to nemate, pa nemožete ni da dokučite.
ovi srbi samo izmišljaju i deru nas za pare. jadni mi ovako glupi.
Monica B. "sletila" u Trebinju.
Ima jedna lijepa pjesmica, a ide ovako: Trebinje,Trebinje, kad me vidiš hebi me.
A gdje je pečat??
Nisam musliman, al prećera ga ti vala, pravo. Vjera je u ovim krajevima stvar geografije, a ne nekakvih "junačkih" ili mišjih gena. Oni koji su za turskog vakta bili bogatiji i živjeli u naseljima i gradovima, imali su šta da izgube, pa su prelazili na islam da. bi zadržali stare i zadobili nove povlastice i imetak. Oni koji su živjeli po planinama i zabitima obično su bili siromašni, pa nisu imali šta da izgube, ani da dobiju, jer nisu bili nikom interesantni, pa tako nisu imali interesa da pređu na vjeru osvajača, a nije ih niko ni tjerao. Turci su boravili po gradovima, zabačena sela ih nisu zanimala, zato današnje pravoslavno i katoličko stanovništvo u BiH potiče većinom iz ruralnih sredina.