Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ako nema 200000 spakovat se i otici. otidji odma kao sto si i dosao. ne treba nam takav. hocemo covjeka iz naroda,naseg covjeka,koji razumije obicnu radnicku klasu,koji je osjecao svu patnju kroz koju prolazimo godinama. samo takav moze znati sta treba mjenjati. a ti sto mucas nas sveti jezik ajd lijepo pakuj kofere i put pod noge.
@laky88 Stranački bot. Za cvaju i sendvič bi ga hvalio do nebesa.
IMALI SMO COVJEKA IZ NARODA NASEGA I ? SJEABALI SU NAM SVE U DRZAVI ODJEBI
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Neznam sta reci, ali mi ionako nemamo koga izabrati svi koji su se kandidovali već su bili na sceni i nista nisu promijenili, a ovaj čovjek je novo lice ja bi mu dao šansu jer ipak je čovjek proveo dosta vremena u svijetu i govori pet jezika dosta potkovan znanjem.Ja sam za.
Dječko došo i odmah bi za predsjedništvo. Što bi moj prijatelj Andrić Ivo reko, sačekaj da se hodžino samelje. Prvo u mjesnu zajednicu, pa u općinsko vijeće, pa u kantonalnu skupštinu, pa onda onako ko Zvizdić za šefa kantona, pa tek onda u predsjedništvo ili Vladu. Polahko mlađahno momče. Moramo te prvo oženiti za našu snajku, pa tek onda da ti dajemo podršku ko što dajemo i našem Željki.
isti Branković u svom mandatu
BIT JE SAMO SMJENITI ČOVIĆA NAJVEČEG NEPRIJATELJA HRVATA IZ BOSNE SAMO NAPRIJED HSB
Najvažnije je što više istniti hrvatsko glasačko tijelo, lobiranjima za Iliju Cvitanovića i njegovu kandidatkinju za člana Predsjedništva, ali i za one marginalne hrvatske stranke kao što su NHI, HRS, HSP, Lijanovići i ostali njihovi marginalci, a kako bi se Ćoviću i HDZ BiH odbilo što više glasova i kako bismo onda mirno mogli instalirati hrvatima koga poželimo, ali najprije našeg Ljiljana Komšića.
poznavajuci mentalitet naseg naroda, opet ce da glasaju za sda
Haj ovi sto imaju neke koristi od SDA to kontam, al sto fukare glasaju za SDA...
who is you, what are you doing in my country
koliko god navijo da neko normalan pobijedi, tesko da falatar ima sansi. ali pred nama je.
Previše fin za predsjednika države ? ha ha
Fataj se Kanade...
Dovoljno je uporediti CV pojedini kandidata koji se odprilike sastoji koju je skolu zavrsio i kojoj je stranci pristupio i uporedis sa ovim covjekom i Hadzikadicem, ovi prvi bi u normalnom drustvu mogli da igraju neku kantonalnu ligu, a ovaj dvojac bi mogo da igra LP u bilo kojem svjetskom klubu
Hajde Peđa i Čudička nafatajte mu 200000 glasača! Sam nemože ni dvije hiljade.
Ovo samo moze debil izjaviti, evo ti moj glas da odmah ides odakle si i doso
Svako je bolji od Covica, lika koji je poceo mrziti druge i drugacije na nagovor svog velikog '''pajdasa''.
Pa fin je ovo kandidat. Dosao iz inostranstva i kaze ako ja ne pobijedim onda vam je svima bolje da napustite ovu zemlju. Kako da se takvom covjeku da glas. Za prava se svugdje moras boriti rijecima djelima. A ne pobjeci cim ti neko kaze bu
FALA TI FALATAR, NE TREBAS NAM