Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majo ja bih tebe ozenio, ti si lijepa, fina i ljubazna, al ne znam jesi li muslimanka?
aj seri bgt.. sta to ti studiras ili si zavrsio.. jel uopce imas ikakvog kontakta sa fpn??
ja studenata i govana, nije ni cudo sto je drzava u qrcu
Volim te ekonomijo !
jo jadni ovi likovi,ne znaju sta ih ceka,s kojom gamadi ce se morat peglat godinama...
mozda su novinari dobro napisali ovaj tekst...mozda su mislili na fakultete koji praktikuju bolonju, a ne fakultete koje se kite da to jesu- a bolonje ni na mapi ;)
Tekst je nevjerodostojan, jer nije na SVIM fakultetima koji nastavu izvode po bolonjskom sistemu pocela nastava 22. Npr., na FPN-u pocinje tek 28. za brucose, 29. za ostale. Dakle, novinari koji su pisali ovaj tekst su lose uradili posao.
dno.
U naslovu pise \"Fakulteti UNSA-e otvorili vrata brucošima\" a u teksru se samo spominje ekonomski fakultet. gdje je tu pravo, poloprivredni, ETF?
Dragi \'\'online\'\' skupe, Javlja Vam se Maja Arslanagić. Vidim da se (mimo same vijesti) razvila i diskusija o mojoj nacionalnosti. Dakle, Maja je Sarajka. Jednim dijelom, porijeklom iz Trebinja (kao i svi Arslanagić), a po nacionalnosti Bosanka i Hercegovka :) Lijep pozdrav
@ado Koliko ja znam, sutra. Jaran mi je druga godina i evo sad ode za sarajevo. Valjda onda i brucosisam pocinje sutra
zna li neko kad počinju predavanja za brucoše na fakultetetu kriminalstičkih nauka
pa to fpn daje signal svoj studentima kojem vjetru da se okrenu tuuuuuuga, od sjevera do juga
Bas studnetice,ja dosao da uzmem index kaze mi ona portirnica,jos ti slave Bajram nema nikoga..
Ma nemoj mi reći.Bošnjakinja,i to još iz Trebinja,pa još Maja.Maja,valjda da se blendiraš (utopiš) sa većinom Trebinjaca.hahaha