Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kraljica,svaka joj čast.
Hocete li se dogovoriti vise,ili nam ukidate bezvizni rezim ili ne?! A ne svake sedmice novo zastrasivanje od strane EU. Nama ne pije vode isto nam se pise svakako.
Hvala EU sto nas nece opet izolovati, a i nasim politicarima na celu sa Zlatkom Lagumdzijom koji se zalazu za bezvizni rezim.
Zastupnici Fajron treba zahvaliti za kontinuiranu podršku Bosni i Hercegovini i zalaganje za interese njenih građana u Evropskom parlamentu, a naročito za podršku liberalizaciji viznog režima Evropske unije za građane BiH i protivljenje njenom ukidanju.