Komentari (331)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva je ovo bitanga !
@Afrlm Noooorooood znoooooo!
Bitange, nije ni advokat nista bolji.
kad se sjetim kako su ga ismijavali na pocetku krize kao smotan, ne zna se hljeba najest...a brat ubi brasno 😀
Na kraju ce sve biti po zakonu, jer ce papirologija se poklapati. A nista se nece moci dokazati, treba mjenjati zakon da nikakva veza nije dopustena i iskljucuje mogucnost ucestovanja na tenderu.
Uhapsite Solaka i Fikreta na bar 30 dana mocni su oni izmjenice dokaze ako vec nisu.Vidi Solak bas sada pao sa motora dan dva prije objave lopovluka i to ne prvog
Ne znam sta istražuju uopšte, cim ti familija prijatelji i advokati dobijaju milionske poslove odmah skidat sa pozicija. Dok se to ne desi nema nama napretka.
"ne znam o cemu pricateeeeee"???!!!!E znaces uskoro!
Hoce li se ikad ovo klupko odmotati??
Prepao se KM TRADE da njima sipa ne uđe kao Fikretu! E to bi tek bila afera!
Hajdemo mi iz ove drzave u kojoj Solak se ponasa da mu je cacevina. Da idemo ili da motkama rastjeramo stoku lopovsku iz fotelja?
Raduj se Fikrete evo novi skandal, Bog te pogledao 😂😂😂😂
I po ovom pitanju se vracamo u normalu 😂
evo procita sad da je srebrenoj malini blokiran racun pocelo je makar nesto
Ccccc...
Kad je ova spodoba isplivala u javnost na početku korone, mnogi su pisali vidi mu face, prava sda... Pokazalo se tacno..
Ovom hali ne treba sudit odma vjesanje.
Ma lik je gori od Al Caponea , gdje ga nije bilo tu nije ni pocinjao od kupovine glasova do velikih nabavki... lezao bih on meni zatvorskoj izolaciji doživotno
Bas cudno pokrali pola drzave,dokazi postoje a i dalje se moraju postovat njihove mjere. Ne crknu svi ugostitelji i ostali zatvoreni objekti ali je bitno da su se oni nakrali. Jbb te drzavo i glupi narode