Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj još uvjek slobodno hoda zar nije u ćuzi.
Nema to morala ni da se počeše po mudima a kamo li da napusti funkciju
Ma on je hud izvaran. Meni je zao ovog covjeka. Vjerujem da je najmanje hajra od ovog posla vidio upravo on.
Pusti tariguz. Uteče govno.
i gips je lazan 😄
Kako to u teškom stanju a sad kad pretresaju zgradu najednom bolje i hoda. A nikad do kraja epilog saobracajnog udesa u blizini Konjica kako je došlo do sudara il se i to zataškalo
Stup pokraj Sarajeva. 😂😂
Lopove pokrao si državu. Davno si trebao iza rešetaka. Vidje ćemo kako će vlast podnijeti s tobom. Tu se praviš kao žrtva, a slomio si ruku na motoru. A koliko Bosanaca je gladno, svakim dan dobijem na FB slučaj koji traže pomoć zbog bolesti. Ti milione u talove
Preporucujem novinarima ali i istraziteljima SIPA-e da provjere kako je Solak kupio motor sa kojeg je pao za 36 000 KM nov. Odakle pare za motocikl od 36 000.
Solak, jel pravi gips?
Neko mu ruku polomio
Bugarski nindza haha
Ako Bog da zavrsit ces iza resetaka gdje ti je odavno mjesto...
Treba to sve sad u samicu u izolaciju
ovo su spletke i smicalice podmetanje klipova jedni prema drugim nemaju pametnijeg posla
Dzibercino hostaplerska!
More mars...
Šta je to Fahri trebalo, SDA jerazočarana do kraja kako je bio neoprezan... Kad sjedne za onaj partijski okrugli sto a jedan ustane sa bejzbol palicom u ruci kao Lucky Luciano, i onda razveze priču kako neigraju svi za zajednicu., a jedan najgori... Ta se lova trebala sačuvati u zajednici, sad je dobi država nazad.