Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva i posljednja, autenticna i nezaboravna, originalna i jedinstvena ekranizirana biografija Bosne i Hercegovine.Snimljena po izvedbi velikog gospodina Nisveta Dz. Jos ga vidim naslonjenog na ogradu,u kariranoj kosulji sa cigarom u ruci, kako prica sa dedom iz nekog kalesijskog sela, crpeci iz njega ono sto sto Bosna zaista i jeste-ZEMLJA DOBRIH LJUDI.
sve ih je manje I manje, nazalost... dobrih ljudi
@stoniran kakvi dobri ljudi? Da smo dobri ne bi bilo rata ni vehabija...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pozitivna geografija je jedna od rijetkih emisija sa nasih prostora koju i dan danas rado pogledam. rahmet ti dusi dzanko, uljepso si mi djetinjstvo
@brundo koja velicina lik bio skroman normalan i odmah velicina? Pa psolusajte se koliko ste bosnjaci,pateticni..
uljepsao je i meni bio tridesete. Saznali smo neke stvari iz ruralnih podrucja, ili o planinama i prirodi, ili o obicajima sopstvene zemlje.
e moj Fehro,da ti niie bilo Dzanke i pijanki poslije putopisa kod tebe,nikad niko nebi znao ni ko je Fehro ni nista,on te digao na noge(N.Dzanko)
Modernije turske novine iz 1953 nego iz 2017. Gledaj im zena onda i danas. Danas, svaka treca pokrivena cak I na univerzitetima. Danas i Ìzmir, sekularna prijestolnica turske bljezi rast pokrivenih zena. Doveo Erdoğan papke iz unutrasnjosti u velike gradove da promijeni strukturu urbananog stanovnistva, dok intelektualce proganja I gazi, oduzima im pasose I osnovna ljudska prava. Atatürk krv prolio da utemelji modernu drzavu i sada jedan papak dodje I sistematski rusi sve.
@YoggiSATakvu politiku sprovodi i SDA u Sarajevu nazalost..
Blago njemu.
Blago njemu.
Eh cuj turske novine???
Hmm. Da niste ovaj clanak vec jednom objavili? Nesto mi poznat...
Interesantan hobi...
...imam i ja titinu pionirku. i crvenu maHramu.
@OptIIl ...miro lazović, treća vrate desno.
nije mi jasno zasto je jadni bosnjo opsjednut turskom i tim zatucanim istokom