Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je sleper kad ti treba...
u pravno uredjenim drzavama...ovakvi kao on su legitimna vojna meta...
da izginu policajci koji su prvi? ko se tuđem zlu nada u kući mu se našlo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zivim u Njemackoj 15 godina. Do sada nisam sreo rotacije osim policije,hitne,vatrogasaca i elektra. Nasi su ocito prebitne face, svaki dan show po cesti prave. A pratnje imaju kao da su Putin,a ono nebitni klosari koji nam samo stete.
kakva je sansa de se izvine?
Na poso !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Građani, samo snimajte, jedino nam je ostalo to da ne mogu blokirati.
Bahata govna !
Trebal komentar na ovo? Mamu im hebem, daj mi boze da naletim kamionom sa one strane!!!!
Ovo je sramota..Za veliku kaznu. Idu na utakmice na racun poreski obveznika i plus pratnja i jos jurisaju kao ludjaci pod pratnjom..
Haha Lopov vodi drzavu i narod koji ga slusa Sta drugo ocekivati od naroda samo laju po mrezama Dobra motika i istjerati govna iz stolice
Nije on kriv,krivi su medjedi koji su ga izabrali, hebao ih on.
Bahat, bezobrazan, đon obraz
Zloupotrebljava sluzbeno vozilo za svoj cejf.Mozda je normalno da se sluzbenim vozilom ide na piknik,utakmice kod tetke za Bajram i sl.
Nemaju ni stida ni obraza. Kako samo moze obnasati funkciju i biti placen iz budzeta i bahatiti se ovako preko pune linije, ugrozavajuci pri tome zivote ucesnika u saobracaju? Kako ga nije sramota samog sebe, voziti se magistralnim cestama umjesto brzim cestama i autoputevima gdje bi i brze stigao i ne bi nikoga ugrozavao?
@gooUser1618307600 I kaze trebaju nasim politicarima luksuzna auta zbog sigurnosti i stanja nasih puteva! Kako ih nije sramota voziti se po ovakvim putevima? Kako ih nije sramota voziti se od Brckog preko Gradacca Fadilovog i Tuzle do Sarajeva bez metra autoputa? A oni su licno krivi zbog toga sto nemamo zemlju umrezenu autoputevima!
Govna!!!
Ljudi moji ovi stvarno nemaju granica u njihovoj bahatosti.Oni su odljepili skroz.Nemaju uopšte predstave o realnom životu u ovoj državi.Izgubili su svaki osjećaj za realnošću.
Jel uzeo dnevnicu i pare za odvojeni zivot dok je gledao utakmicu.. nas utakmica kosta 2000 maraka .. njegova dnevnica.. dnevnice ovih olosa sto ga cuvaju i voze.. gorivo itd.. ruckovi za njih 10-15.. mamu im nategnem svima.. i na utakmice se ide sluzbenima autima
Procesi su zapoceti, ne samo za ovaj krimirad, nego generalno na komplet system.Mic po Mic, drugari i drugarice...moramo da vjerujemo da postoje samo losi i dobri ljudi.Dobre pustiti da budu jos bolji, a lose usmjeravati da postanu dobri....ali vise nije o dobrim i losim, ovo sa 3FFF klanom je ravno DOMACEM TER...RO..RISTI..CKOM cinu, pocinjenom u maticnoj drzavi od maticnih gradjana i gradjanki! STOP KRIMINALU!