Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PORUKA ZA NAIVNE ! Fadil N. na VRHUu, a FBiH na DNU !!! Prema Doing Business listi 2019, Svjetske Banke od 190 zemalja SVIJETA BiH je na: • 184 mjestu po brzini otvaranja firmi • 173 mjestu po dobivanju građevinskih dozvola • 141 mjestu po plaćanju poreza • 96 mjestu po registraciji vlasnišva....... a iz BiH se samo u zadnjoj godini iselilo oko 175.000 stanovnika !!!
Fadile,vaša lojalnost državi i narodu svela se na lopovluk.
Umalo ga vjetar ne odnese. Stedi nista ne jede xD
Ahahahahaha o trošku debilnog i rezardiranog zalupanog naroda ,samo uživaj care kad ti se može jeeeeeessssss
Neko se mrzne što mora a neko što mu je ćeif... Sretan rođendan državo....
Foodile jarane poznanice sa baščaršije
Odletit ce on pm ako ga se narod dočepa
Ovaj covjek mi daje nadu u bolje sutra. Nadam se da ce ostati premijer.
Boli ga penis, nakro za pet generacija, može šta hoće
Mrš u 3 pm... Odusevljen sam bio ovim danom, dok ne vidjeh ovu vijest. On je tipičan karcinom Federacije, neotesani seljačina.
Stunt dubler :D
smijurija....
Nije bitan populizam , vec smo zasiceni toga. Daj nam razlog da volimo Bosnu i sa te prakticne strane. Daj nam razlog da neodlazimo vani. Nemoras se pentrat po visini da bi se slikao za medije. Radi Fadile za narod, kao sto tvoja.stranka proklamira
Samo nastavi dalje u Crnu Goru i ne vraćaj se. Neka makar ode jedan što ne valja!
Može li iko normalan zamisliti da kancelarka Merkel ima firmu koja radi na njemački Budeswehr ... A ovaj stručnjak zajedno s Džindićem, fakultet mu propao, ima firmu koja učestvuje u proizbodnji naoružanja i vojne industrije ... zemljo Indijo