Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se tice ministarstva obrazovanja...da li ce se nastaviti s legalizacijom kupovina diploma za stranacke ulizice..
Ma nema, ovo je političar! Sve zna radit... XD
Fodile seoska varalico.. Valja za Njemačku, nema druge. Otpor mi je trajao dugo, al sad fkt valja put pod noge. Ovu državu treba bagerom srušit, pomest prašinu i krenut ispočetka.
Gdje si ministre. Od premijera do obrazovanja. Baš me zanima kakve koristi od tebe će imati obrazovanje u Federacije. Naravno nikakve, jer si uhljeb kao i prethodna poslušnica koja je za nagradu dobila poziciju ambasadora.
Jes lik svestran, jbt....
Fadil procitao Crvenkapicu, moze.
Oj Allahu...
A daaaj 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
JAD!!
To ti je kad "papcina"obuce odjelo i postane bitan..u ovo se pretvori i ..ajebaje ljude i neda da zivimo od silne pljacke drzavnog novca..a,ovamo penzioneri na miligrame kupuju ..i tebi nageasa za pokolj u ministarstvima napravio..nisi ni jednu pozitivnu stvar uradio...P.S....i nikad neces bit u raji.
Sta si posla "ODRADIO"pa te nagradili za to!? E,javti nebi dao obdaniste da vidis FAADILE..ALI MOZE SE FADASILE IZ Donjeg brabonista😅😅
ah taj pogled sjetni u daljinu.......