Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako RS nema namjeru pomoci zaustavljanje slobodnog prolazenja ovih beduina.. Samo ih njima slat
Daj malo, yebenog karaktera.. Al sve po dejtonu!
Ugovori se moraju postovat.. Samo onako kako smo se dogovarali ranije
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta ti shabane planiraš?!? Kompletan region planira kako da spriječi ulazak ekonomskih migranata u svoju zemlju, a ti planiraš migrantske centre i to u gradovima?!? Da li ste vi normalni?!?
Već sad se na raskrsnicama i prolazima, parkovima i ispred centara ne može opstati od njih, a i vidljive su promjene u njihovom ponašanju, od blage molbe da im se pomogne (kada su tek počeli dolaziti), do dobacivanja i rasprave, svađe, ružnih riječi zato što mu ne daš (kako vrijeme odmiče)! Naravno, tebe ovo ne dotiče i ti ovo ne vidiš iz limuzine pod pratnjom! Sramoto servilna!
SRAMNO I JADNO je vidjeti brojne migrante na platou autobuske stanice u Tuzli kako se MRZNU!!!! Samo zahvaljujujuci volonterima i dobrotvornim organizacijama jos su ZIVI!!!!! Kako nadlezne nije SRAMOTA primati tako velike PLATE i ne RADITI NISTA???????
Sad kad počnu prčit hanume po Tuzli i Bihaću
Jedino što ste u Krajinu donijeli su pusti gradovi i sela, dajte još akciza i nameta, možda neko radno sposoban i ostane. U suprotnom neće biti potrebe za otvaranje kampova, samo ih naselite po napuštenim kućama!
Znaci da planira onih 100.000 sto nam dolaze trpati u te centre. Jaoo jeste zeleni pojma nemate. Umjesto da ih tjerate iz svojih gradova i drzave vi im jos pravite smjestaje neke. I onda kad pocnu krasti i ubijati vi niste krivi nikako. Mene samo zanima jeste se ikad zapitali zasto vam sluzi glava na ramenima ?
Da su migranti iz Srbije ili Rusije bili bi dobrodošli u Tuzli. Ovako...
Koji ste vi Bijednici. Svi redom. Niti jedan ovdje nije bolji ni od Dode ni od Vucka.... niti ostalih bezdusnih Smradova. 🤮🤮
Ma napravi ga u svojoj avliji mamlaze jedan
Fada, smesti ih u one kuće što ste pravili navodnim povratnicima. Da ih je pet puta više mogu stat. Još im podajte po onu vašu frezu.
Fadile naseli ih u Grahovo Drvar Petrovic tamo svakako nema zivlja.
to ce biti kraj Bosnjaka i Bosnjacke teritorije
i Bihac? jeb vam ma.ter vise svima!
Fadile oprosti, navratio da te pozdravim, i veliki pozdrav tvojim najmilijim :)
evo ja da poručim fadilu novaliću iskrenom čestitkom otvori svoje kuće pa ih uvedi kao što ćemo i mi ostali a ti si na državnim jaslama,kada budes bio rahmetli necu ti ja halaliti,samo kada se budes zakopavao.
Fadile, vodi ih sebi kući. Glupi bosnjo i njegovi nesposobni političari. Zašto ne pravite centre u Zvorniku, Bijeljini i Banjaluci? Malo morgen! Ne daju sposobni političari, €bu vas kako stignu na svim nivoima vlasti.
Zašto ne u Gradačcu.