Komentari (738)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekivano !!!
@82blade Dok se ne srusi ova vlast ne mozemo ocekivati bolje, ovo je sramota. Na PROTESTE PONOVO
@82blade crkni
PRIKAŽI ODGOVORE (41)
E moja Bosno...
@crnasipka783 ŠTA JE NEBU SUNČEV SJAJ, TO JE BOSNI SDA!
Sda POBJEDA BABO ALIJA I BAKIR
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Drzava je napravljena da ne uspije. Upantite to.
Sramota
I tako u federaciji 30000 osta bez posla a momak iz srebrenice zaradi sicu jedan milion
tresla se gora rodio se mis hehe ,kukala nam mati,pametan i drzak visemilionski kriminal se isplati
Jedina prava odluka , koju je sud mogao donijeti. Aferim
narode nemam nidts proziv novalica i bilo koga niti suda niti tuzilsstva nisu oni krivi izetbegovic dodik covic oni rove pni krcmare nista nemoze proci a da oni nisu predlagaci samim tim i oni upravljaju procesima svih zbivanja znaci oni su adrese jedine i sudu i sipi i tuzilastvu u bosni nemoze biti istine i pravde dok se ne izmjeni ptavosudna pravila vojska policija sud ptavobranilastvo tuzilastvo moraju biti neovisni znaci bezstranacki ljudi placeni po ucinku ovako pod pritiskom vlasti
ovoj zemlji doista preti propast
Ne daj se Fale
bem ti drzavu
Treba samo jezik učit...
Konacno smo dotakli dno. Pad je bas dugo trajao. Nadam se da se BiH nece dugo valjati u ovom blatu i govnima i da ce razumni i casni ljudi, iskrene patriote naci snage i sposobnosti da narod izvedu iz ovog mraka i ludila.
On je naslobodi ali OSTVKU trba da podnese jer on je pod istragom i nemozi biti na funkciji
Mashala ako Bog da sve nas pobiju
Normalno da je odbio kad Fadili nije kriv . Fadil je dosad naj sposobniji premijer . Iza njega su rezultati ali to nekome ne paše , zato sto je SDA . Redovne penzije , penzionissnje Demobilisani pripadnika Armije .Nikad u ovih zadnji 5 godina se nije više Asvaltiralo federalni cesta .
Uzas. U z a s