Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seljak ššš
braco moja mila ( ne ubrajam tu uhljebe )....da li vjerujete ovom mafiji podobnom ruralcu ili kada pogledate u sadrzaj svojih novcanika...
@fbUser1584650546 Šta to fali seljacima ? Samo idiot može koristiti riječ seljak u derogativnom smislu. Fadil je primitivac i duduk, nije seljak.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ahaahhahaahhahahahahaha srednje razvijene zemlje hahahahahhha
Pa mozda u srednje razvijene zemlje ako uracunamo Niger, Namibiju, Mozambik, somaliu i ostale drzave
NE ZABORAVITE RESPIRATORE NARODE!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
MRŠ svrstaj se u lopove
Sa Frljookim smo najnerazvijenija zemlja na dunjaluku.
MRS SMETLJARU JEDAN
5% na nista, je i dalje nista....
Jest zato si je ti unazadio ove godine za 55 posto.
Ovaj opet lupa ko onaj po diviziji. Sta to i nasoj ekonomiji raste, sta mi to proizvodimo, pa smo svrstani u srednje razvijene zemlje? Plastičnu stolariju?
Ti stvarno ne znaš kad da prestaneš srat.
Čuje li on sebe kad priča pobogu Narod skapa od gladi on priča o nekoj ekonomiji i poboljšanju
Svrstavaš se ti Lopoveee u Srednjeee Razvijenuuu Budalu....
Haj ne seri bolan vise s tim. Na cemu je to bazirano, ako ima i jedan dokument ili ozbiljna analiza nek' mi glavu odsjeku jbt. Oni se drze one kad laz ponovis sto puta postaje istina.
Yeeeh,super Premijeru :-D
Najprije objasni gdje su milioni od Corona nabavke i skim si bio u talu??? Zasto je familia Izetbegovic upotrijebila sve cak i svog privatnog reisa da te puste iz pritvora. Sve do tada sva tvoja prica je izrugivanje narodu i pravdi ili ako bas hoces da ti se kaze istina u lice ta tvoja prica je sviranje qrcu i to u desetercu.
Sad ce ici dole 25 posto😂
Daleko smo mi od srednje razvijenih zemalja.Ja zivim u mahali blizu centra grada i jos vozim makadamom 20 godina.A sve obaveze prema drzavi platim...
Mi sada upadamo u G7 A ispada Njemačka. Ko ih kad nemaju menadžera godine ko mi.