Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vodite ih sebi i vracajte ih njihovim kucama, pomognite im i njijhovim drzavama
Sta im fali na lipi,imaju sve i bole nego gradani bih. Ali eu je uporna da ih vrati u biru
Bolje sa migrantima nego sa Srbima i Hrvatima.
U Biru vise migrantska otpad nece zakoraciti. Molim ove evropske hostaplere da ih ukrcaju u avione i odvedu na zeljene destinacije. Dosta su razni Filipi Moriolonovi ubijali Bosnjake svojim odlukama.
Europa je uzela koliko im treba i ono što valja od migranata. Ostali su višak, ljudi sa dna društva svojih zemalja, pušteni robijaši, kriminalci, bivši vojnici itd. Isti će vremenom biti vraćeni odakle su došli.
NVO i mediji koji primaju pare za ovu vještačku krizu neka ih udome. Šta ja treba da budem odgovoran a jedva preživljavam od prvog do prvog. Ma mrrrš.
Neka ih oni prime!
Vi ste ih poslali ovdje finansirnjem rata u Siriji, staa se sada bunite
ma nije cini im se. eu salje milione za migrante a oni ne dobiju pastetu dnevno...