Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj BA!!! I šta je sud odlučio? Imal šta konkretno? Ovo što piše znaju i djeca u osnovnoj školi!
odlučio da je kršenje prava, ali kao uvijek nema rješenja 🤦🏽‍♂️
@Makelele konkretno u ovom slučaju SDA ne želi opciju jedan čovjek jedan glas a za koju se, budi rečeno, zalaže na nivou federacije, države i kakva je na snazi u svakom drugom gradu u BiH. U MO hoce da dijele grad na vecinski bošnjačke i vecinski hrvatske opcine samo zato jer misle da Hrvata ima nešto više i da bi izgubili izbore, I zato nema izbora od 2012 godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahha hebbem vam majku dje ste bili do sada? Nemamo vlas vec 10 godina i vi se sjetili donjeti presudu BiH tek 2019? Bola' pogledajte sta su nam uradili od grada. Izbacite SDA i HDZ iz Mostara ☝🏻
@VelezMostarSanticeve cuj gdje su bilo do sada?! Hahaha. Nikako da skontas da BIH nije beba koju stalno neko mora tetositi. Sta njih boli briga za nas? Sto bi??? Ko si ti da te eveopa spasava kmecalo jedno. Ustano se i bori se za svoja prava ako ti nesto smeta. Kmeeeee
@AngelMontrealPolice kakve sad to veze ima sa Mostarom?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hoce da kazu da je 100 hiljada ljudi isto kao 5 hiljada. I da je svaki hrvatski glas vrijedan 4 Bosnjacka. E nece da moze.
Donijeli su i presudu Sejdić/Finci pa nikome nista.
Moji drugari dok se gradzani ne promjene nece ni stanje u drzavi biti bolje. A vase probleme nece niko rjesavat osim vas necekajte na druge. Imate demokratske nacine da utjecete na politiku u drzavi gradu kantonu . Bog svima
Prvi put evropski sud daje naredbu ustavnom sudu da ima pravo na privremeno riješenje ,što u prevdu znaći da sda i hdz nemaju kontrolu nad procesima.Naša stranka je državotvorna stranka i to pokazuje kroz djela.BH blok je budučnost države.
POZIVAM I SVE OSTALE GRAĐANE DA TUŽE DRŽAVU I DOBIJAJU OBEŠTEĆENJA. NADAM SE DA ĆE KONAČNO NEKO OD POLITIČARA ODGOVARATI ZBOG OVOGA I DA ĆE ONI SNOSITI OVE TROŠKOVE.
Ovaj sud stalno donosi presude a iste se ne provode :D Svatko normalan zna da to pravi štetu državi jer znači da država ne funkcionira a nekako mi se čini da najviše te teme pokreću ovi što tvrde da vole Bosnu i Hercegovinu. Što je više takvih neprovedenih presuda i općenito nepostojanja demokratski izabrane vlasti, ne samo u Mostaru već i na razini države, to je EU i NATO dalje, pa vi kako vam drago!
Hoće li Ljubo i uhljebljena svita oko njega vratiti pare kojih su se nadobijali nelegitimno od 2008 do danas, sa zateznim kamatama?
Irmu za gradonačelnika Mostara !!
Jesu im Europejci na obraz udarili.
krivi su svi mostarci...zasto narod ne izadje na ulice i ne blokiraju nelegitimne predstavnike i ne protjeraju gradonacelnika i vijednike...ovakve probleme je uvijek sila rjesavala a kada se prepadnu ovi sto sada uzivaju u novcu,doci ce do rijesenja
Pravada ce doci kad tad ovo je pocetak... Dosta je vise turskog zuluma
Sve ove SDA patriote se prave ludi, kao da ne znaju da je Alija Zivkovic prodao kamenjarskim srbima Hercegovinu, pa i Mostar 1993. A sumskim srbima pola Bosne, za svoju fildzan drzavu. Zato su kamenjarski srbi i onako silovito krenuli da zauzmu Mostar, a komanda vec premjestila 4. Korpus u Konjic i Jablanicu, misleci da ce Mostar pasti.Mislim, i mi smo vjerovali da ce Mostar pasti pred onakvom silom, ali su Mostarci iznenadili i Aliju svojim otporom. Na slican nacin je i Srebrenica prodata.
Hdz i sda su zlo.
Nema ovdje selameta, dok se do kraja ne istjeraju kamenjarski i sumski srbi sa bosanske zemlje. Ovako nam krv piju na kasicicu, i ruse zemlju.Mi jesmo tolerantni i strpljivi, ali i to ima granicu. Pa gdje u svijetu ima da pet puta manja izumiruca vrsta kamenjarskih srba, handri u mozak pet puta brojniji narod.Nema nigdje. Ako neko zna neka napise. Necete dovijeka, pokatolicena vlahadijo. Nestacete sa bosanske zemlje.
Ima'l ka've, Ima. Jel' Fraa'nkova, Jest. Daj mi jean gusti.