Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLUPA ČLANKA, TKO JOŠ TRAZI VIZE DA BI NEGDJE PUTOVAO??? MI IMAMO PUTOVNICE TAKO DA NITI ZNAMO NITI NAS INTERESIRAJU VIZE. NEZNAM SAMO GDJE BI VI PUTOVALI KAD NEMATE PARA , A JOŠ ĆE TE IH MANJE IMATI NERADNICI. POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA.
Ja koliko vidimo oni ocekuju da mi si sebi napravimo jos malo veci odliv mozgova, ne vidim ovdje nikakve olaksice osim onih gOOzonjinih sinova sto zele da odu vani u studiraju u gospodji Norveskoj. Ako lazem neka me pas ujede za straznjicu.. Idemo na jos jedan juris na BiH.. yebbo odliv mozgova daj mi vizu da mogu otici u posjetu .. eh to je olaksica! A pricati nebuloze o pozdravljanju ovakvih ugovora je gurati prasinu ispod tepiha... Jos jedan pokusaj dodvoravanja nasih nam slatkih i punih dzepova cimbenika... Hayd\' uzdravlje.. ovo je za pisanja i nista vise..
kakve olaksice??? neko nije naucio dovoljno o zurnalizmu... uopste ne objasnjeno ono najvaznije, vec cijelo vrijeme se spominje \"ovog ugovora\"...kakvog \"ovog\" ugovora...
Bolje ista nego nista, mora se od necega krenuti
Velkommen til NORGE!!! Hilsen fra Norge! The King of Norway
d....Cuj hajd dobi vizu?Pa onak ko IMA POTREBU da je dobije,dobit ce je.Pozdrav iz Norveske! Bem ti vizu , dacu mu ja svoju ionako mi nije potrebna, a mnogo je dalje od te hldnjkave Norveske
Bez veze ti je to Savo!Ili Slobodane ili kako se vec zoves..Gdje si svega ti vidio da jedan Bosnjak pise:Ajde??ZAR ste se postidjeli svoga \"roda i plemena\"pa sada svugdje po nettu potpisujete Bosnjackim imenima?Druga je stvar sta pisete u komentariuma ali laHko vas je skontati kada se uvedete kao\"Hilmo\"Mujo\",Suljo itd....Cuj hajd dobi vizu?Pa onak ko IMA POTREBU da je dobije,dobit ce je.Pozdrav iz Norveske!
Ovo je smijesno. Besplatne vize. Al\' ajd je dobi, to je vec drugi par opanaka.