Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavite vi BiH i bosance na miru imam jako dobre prijatelje svih nacija iz BiH super se slazemo cak se zezamo na osnovu te teme ja ne znam kako to mediji prave kao da se ljudi ne podnose ipak smo mi isti narod isti jezik jedina razlika je u religijama koje opet nismo mi izmislili jedinstvo BiH je vazno za sve nase narode moramo raditi na postovanju miru i slozi nemamo druge zemlje BiH je svacija zemlja nasih ljudi
Realno za 30 godina se mogla napraviti normalna država. Nisu ovdje samo Dodik i RS krivi.
generalno jesmo. samo ne znam kolika je moja krivica u tome. ja kao neko ko je završio državni fakultet ,radim pripravnicki za 200 KM ,ne glasam za nacionaliste, ne idem u džamije i crkve. sve volim i poštujem,volontiram ,borim se, jbg. nadat se boljem, poz
Sramota bi bilo sto se Evropa ovako odnosi prema Bosni i Hercegovini , da ovakav licimjeran odnos Evrope prema ovoj zemlji nije svima odavno jasan !!!! Ostavili su nas i razoruzali 1992. I opet bi to ponovili da se zarati ! Umjesto da oznace direkne krivce za krizu i zestoko ih kazne, oni opet djele krivicu na sve posjednsko !!! 🤮
podjednako !!!
Ne miriše na dobro...
Političari koji su trenutno na vlasti će sve učiniti da ne izgube vlast, makar po cijenu mira. Nije to nikakav patriotizam u pitanju nego čist interes. Sve to treba go.njivom motkom!
treba novi rat, treba asylbewerber mein Freund
JBT pa prijeratni NADREALISTI su sve znali? I za ovu kafanu zvana EU, i za ove proteste rudara, ma SVE SU ZNALI?Ona scena kad se pomlatiše zbog pića i jela, čije je šta bolje???
Predvidjeli budućnost bolje od babe Vange
Samo mu ne dajte novce i on je u qrcu za par mjeseci...
U BiH se vodi podmukli rat protiv Hrvata. Tu činjenicu s izbornim zakonom i Komšićem i stalnom politikom protiv Hr, migranti, pelješki most i stalno optuživanje dokazuju da ovakva BiH ne može opstati. Bakir i Sejdo su Čovića izručili Dodi i tu jr problem Bosne.
Pa sankcioniraj vise, godinu dana ga sankcionisu i nikad.
U Evropi se trenutno odvija najveći genocid u istoriji čovječanstva koji gura naprijed EU parlament! Masovno trovanje stanovništva pelcom s ciljem istrijebljenja Evropljana!
Kola su krenula niz brdo kad je Haski tribunal presudio UZP, a bosanske snage to nisu znale iskoristiti.
Skinite nam se više s vrata. Koliko generacija je prošlo ovdje misleći da će biti bolje?
Sve dok se drugi bave sa nama, ovde neće biti dobro .
Žalostna je BiH, uništavaju je i pljačkaju ovi što je ne žele, pljačkaju je i siromaše i ovi drugi što se izdaju za patriote a sve u dogovoru sa ovim prvima.
A mi lagano kafice ispijamo i čekamo da nam neko ovu krizu riješi.
ovo je ključ svega " Ne smijemo pregovarati sa etnonacionalistima oni nisu unaprijedili zemlju u 26 godina. "!!!!