Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet clanak o bosanskom konju ...
ne vrijedjaj konja, clanak o bosanskom govnetu
Autohtoni bosanski prebacivač sumnjivog keša
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gospodin Tonino, Sibenicanin, nema nista sa BiH ( mislim na porijeklo), ali ima srce na pravom mjestu, osjecaj za pravdu i bez straha stoji iza svojih uvjerenja. Veliki naklon ovom gospodinu!
Do kada, sljedeća izjava ako vam se ne svidi, bit će isto lajanje, kao i svima ostalima Ja ne vidjeh nigdje da ljudi mijenjaju češće mišljenje nego ovdje!
Sva je ovo proizvod muslimanske Europske Unije koju finansira muslimansko Sarajevo I kao takvu mi iz RS ne priznajemo da Europska Unija postoji.
zamrznuće mu imovinu u Urugvaju
Pozdravljamo odluku ali svima je jasno da im je Amerika tako naredila inače bi EU još uvijek bila samo zabrinuta. Uskoro gledamo kako Putinove separatističke pudlice bježe u Moskvu.
Sa bosnom ce biti sta je sudzeno ali mi je drago da je konacno izplivala, podmukla hrvatska ,politika prema bosni na povrsinu i to je nesto najbitnije!! Danas sam najsretniji BOSANAC !!!
Nista konkretno? Zasto traje sve ovo ovako dugo?
Pa jel ih dobio ili nije? Sta one predstavljaju, na sta se sve odnose?
E sad sankcionisati mileta, čovića, bakira, radončića i ostale satelite zajedno sa familijama!
Više ih glasalo za sankcije nego što ima uhljeba u RS-u, RS je LAŽ
sad znamo i na koga se misli.Smijurija
Republika Bosna ! ⚜🇧🇦
Kraj vozdu abd....da narod normalno zivi....
eto dodo kako se osecas, sberbank ti je ostala samo...
Saće to šumski međed blokirati u Domu naroda. Ups, pa to nema.
HDZ kao i 93. Hrvati su jedini narod koji je prodavao naftu neprijateljskoj vojsci da bi ona tom naftom pokretala tenkove na položaje HV tj. Škabrnju i šibensko zaleđe.
HDZ protiv sankcija... okaaay