Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pise gore neki budala \"bolje nemojte vize nego izgubit pola drzave\" hahaha izgubit ces ti 75 do 77 posto drzave, BICE TRECI.
Evropa je duzna pomoci BiH na putu obnove, jer je i sama su-krivac u zlu koje joj se dogodilo, a koje je i danas rastace. Nisu joj potrebne garancije (citaj: tutorstvo) Zagreba i Beograda, vec njihovo izvinjenje i podrska. Bez BiH u Evropi nema jedinstvene Evrope. Sto se prije dozvoli gradjanima BiH ulazak u Evropu, toliko ce prije sloboda sa gradjanskim pravima uci na b-h podrucja.
@Mile The Ki... 16.06.2010. u 23:04 Ipak, veceg Turcina od tebe tesko da se moze naci! \" ;)))))))))) :D :D :D :D aaaaaaaaaaaa ha ha ha aha ha ha ha ha :))))) :D E moj Mile, al ti ga ćoj\'k šuknu.... do balčaka! ;))))
@ Mile The Kid 16.06.2010. u 22:37 Turci, ako ste pažljivo pročitali članak, onda morate zaključiti ono što sam i ja zaključio - VIZE vam ostaju do daljnjega a ove novinare koji stavljaju ovakve naslove za vijesti ovog tipa slobodno nagradite zlatnim ljiljanima hahahahah \" ---- Mile, zašto prdenjaš kad smo i mi Srbi u istoj situaciji kao i muslimani, jer, evo baš moj lični primjer je da čekam na državljanstvo Srbije evo već od novembra 2009. goine, a to znači da sam predo za državljanstvo i prije zvaničnog ukidanja viza za Srbiju, Makedoniju itd od prošle godine. U Konzulatu u Banja Luci (konzul Srbije), rekli su mi da procedura traje cca DVIJE (2) GODINE !!?? Bio sam čak i u ministrarstvu civilnih poslova u Beogradu. Oni rekoše još gore - TRI (3) GODINE. Zahtjev za državljanstvo Srbije smo predali kolektivno, tj familijarno (ja, starci i buraz). Sad, prestani da glumiš nekog dasu, jer 90% Srba iz RS i BiH nikada neće dobiti državljanstvo Srbije
Ok lose je ali zajednicke institucije postoje, zajednicko trziste postoji, pravosudje nam nije slabo i stopa kriminala je jedna od nizih u regionu i evrop ako hoces sto se tice priznavanja diploma masa nasih studenata vani nastavlja studije, uredno im priznate diplome....stoga Dorsi ako je od tebe mnog je brate...ili sestro...
Neima umanitarne, neima viza, neima para izvana, a ne meres nikoga prevarit vise, e hebi ga, a jos pootimalo sve nekretnine pa jos moramo i da radimo. E jest vala bas krse ljucka prava nama zrtvama. Treba hin glasno rec da mi necemo u europu. Mi cemo da bidnemo ko afganistan, dzenet ba na zemlji.
BOLJE NEMAT UKINUTE VIZE EU-E BIH-E NEGO IZGUBITI POLA DRZAVE! OD SAD CE BIH-A DAVAT USLOVE! KO PRVO REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE KO DRUGO GENOCIDNA TVOREVINA CE SE PROGLASIT \"TVOREVINA ENTITET GENOCID NASTAO NA GENOCIDU BOSNJAKA\" I ON PO SVIM MEDJUNRODNIM INSTITUCIJAMA I ZAKONIMA NEMA LEGITIMNOST POSTOJANJA! TREBA TRAZIT ODSTETU ZA SVE STO JE SRBIJA POCINILA BIH-I! DOBROSUSJEDNI ODNOSI SU KARTA PERFIDNE SRBIJE MANIPULATORA I LAZOVA AGRESORA KOJU PODRZAVA VEC DVADESET GODINA EU-A, BIH-A NAJBOGATIJA DRZAVA U EVROPI PO PRIRODNIM RESURSIMA! DOSTA NAM JE HRISCANSKE TERORE I DIKTATURE! KAD SU HRISCANI UBµIJALI JEVREJE I OSTALE NARODE SVI SU NASLI UTOCISTE U BIH-I! VAS MANIPULATORSKI DISKUR O MUSLIMANIMA NEMA VISE KREDIBILITETA NI REALNOSTI! TREBA POCET JAVNO OPTUZIVAT VAS HRISCANSKI TERORIZAM NAD BOSNJACIMA MUSLIMANIMA I BIH-OM! BOSNJACI i BIH-ASU ZRTVE HRISCANSKOG TERORIZMA TERORISTICKE SRBIJE I EU-E! VI TERORISETE BOSNJAKE I BIH-U VEC DVADESET GODINA!
Glupa vijest kao i obicno. Sta je zapravo ovdje vijest? Kao da je Evropa nekad bila protiv ukidanja viza za nasu zemlju. Problem jednostavno lezi u nama i mi treba da ispunimo zadate uvjete i zavrssena prica. Do toga naravno nece doci zbog principjelnosti (citaj tvrdoglavosti) svih ali ponajprije i najvise bosnjacke strane. Ali nebi da se prepirem sa njima, nek oni igraju svoju igru i dalje i misle da je BiH samo njihova. Srbi i Hrvati sigurno znaju kako da odgovore na njihovu bahatost i arogantnost.
NE UKIDANJU VIZA ISLAMOFASISTICKOJ BAGRI !!!
a \"oce\" li biti kakve love da neidemo tamo da krademo ili da prosimo.... ljudi kakva evropa i kakve crne vize... zar vi zaista smatrate da je rijec o vizama ono ko fol nama nedaju da putujemo radi ovoga ilii onoga .... nebudimo smijesni..... nesto se krije monogo krupnije iza ovog, ovo mi smrdi samo na nesto gdje ce m mi opet debelo da ga popusimo kao i zadnjih 600 godina od kako su turci zajahali na ove prostore.... zar ne vidite da se ti hostapleri opet vracaju na ove prostore ko biva da nam pomognu.... pa kad nam nisu pomogli tokom rata koji K.... sada da nam pomazu... ima ona stara .... ne vjeruj grcima i kad ti dolaze sa poklonima nisam pesimista ali sam se vec toliko puta opekao zadnjih 1000 godina da vise nikome nevjerujem sve za Bosnu i Bosance
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, jučer je izrazio svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
Ipak, veceg Turcina od tebe tesko da se moze naci!
uapsilo AKADEMIKA nadam se da ga nece tuci on je samo jedan poremecen tip mater svoju...
joj zoom66, yebem li te u danskoj, eto nisi uspio okrenuti malu bosansku populaciju protiv zapada... izgubio si i ti i tito :D
Turci, ako ste pažljivo pročitali članak, onda morate zaključiti ono što sam i ja zaključio - VIZE vam ostaju do daljnjega a ove novinare koji stavljaju ovakve naslove za vijesti ovog tipa slobodno nagradite zlatnim ljiljanima hahahahah