Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SA ENTITETIMA I KANTONIMA NIKADA OVA DRZAVA NECE BITI FUNKCIONALNA !!! TO I BUDALE U JAGOMIRU ZNAJU A EU I USA I OSTALI, AKO ZELE DA RIJESE PROBLEM; NEKA UKINU OVA DVA I GOTOVA PRICA !!!
Ma Evropa je trula kako god okrenes, samo su bogati tj. imaju pare pa ucjenuju ove male, kao sto smo mi. O Bosni se pise kao da je jedina drzava koja ima problema medjuvjerski a nevide sebe kaqkvi su. Svi mi koji smo morali pobjeci iz Bosne za vrijeme rata znamo kakva je Evropa i kakvi su prema strancima i njihovoj religiji i svemu sto donose.
Nazalost, BiH JESTE kurton od drzave :(
Sinoc na utakmici Bayern- Basel u fudbalu gledam nekoga malenog igraca iz Basela, izgleda kao ruzan pas terijer sa siptarskom frizurom......pa nije fudbal utrka pasa pa da taj fukara Saqiri ili tako nesto bude na terenu, on treba u kavezu biti i cekati utrku pasa.
pozdrav europarlamentarcima iz srpskog st--o--l--nog grada Srebrenice
Tek ce Veha.bije da dodju na red polako... Ovo je tek prvi korak, bice jos ovih rezolucija. Cim su Ve.habije jednom dosle na tapet EU nece se tek tako osloboditi ni oni ni mus.limanski fanatici pocevsi od Ceri.ca.... Samo polako, zibi bili pa vidjeli..
Prije nekoliko dana smo zvanično dobili državljanstvo RS i na ličnim kartama!!!IDEMO DALJE!Sve se zna: RS u EU!!Pa to napokon i političari iz federacije vide i priznaju!!! pozdrav od državljanina Republike Srpske!!!
Dalo je neko u ovoj drzavi predlozio €uropskom parlamentu ,da prvo uklone Dodika bitangu seljacko´c.e.t.n.i.c.k.u------,i onda ce ova drzava krenuti notmalnim tokom.
Da ste vi srbi bili normalni ne bi se juga nikad raspala
zna li iko kad cemo u EU ?
Ono sto mene zanima je zasto ovaj portal nije objavio vijest o okupljanju četničkog ravnogorskog pokreta u Visegradu?
Ovo što Evropa traži od ovih naših morona je toliko normalno kao da je u bukvaru napisano. E, zato bih volio vidjeti popis od 40 zemalja koje nisu za borbu protiv svih oblika ekstremizama, religiozne mržnje i nasilja i koje su glasale \"PROTIV\" kao i one koje su \"UZDRŽANE\". Dakle, i jedne i druge žele da kod nas stanje ostane isto, koje su to zemlje ???
nidje veze, nemas pojma o zivotu, niti bilo kakvog kontakta sa ovim svemirom. lahko je bilo nekad davno kad niko nije znao titove i vl.aske planove za Bosance, koje je tito sistematicki brisao na jedini nacin koji je mogao bez likvidiranja svakog Bosanca koje bi ga otjeralo u zatvor, ali tome je kraj, sad svak zna sve o srbima.
Gledaj Velike Britanije, uvijek ku*rva prema BiH bila! Dobro znamo ko se nije htio ni umijesati u rat 92-95 zapravo su cak i podrzavali sto ono sto su Srbi uradili u Srebrenici... VB i Francuska, najvece ku+rve politike, al neka neka, gu+zi njih Njemacka vec odavno...
Sumnjacima ostaje sve manje prostora za manevrisanje ! Zlo ce samo sebe pojesti ! SIKTER
Sanja Jokic, mrsch u pm, to je samo sou,