Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU
@Mojca : neboj se sestro ima nas dosta sa stalnim boravkom u šengenu možemo te derati do kraja života ako išta valjaš..........ha ha ha .Sutra sam u Mariboru pa se javi!!!
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU
svako ko nesmatra BOSNU svojom domovinom pravac u SRBIJU ili TURSKU !!! jer takvi nam nisu ovdje potrebni koji samo lupetaju i hoce da vjecno nacionalizam vlada !!! a velika je mogucnost da nedobijemo Bezvizni Rezim jer EU nece da ima Muslimane u EU kako je sredinom 90 Francuski Predsjednik izjavio !!!!
BiH bi najbolje bilo da povuce svoj zahtjev za ulazak u EU, NATO i ostala kolinijalisticka sR@nja. Treba povuci i zahtjev za bezvizni rezim (koji ce nam djavo, za putovanja nemamo para, na ove vize sa radit ne moze, a oni koji su puni love za svoj su lopovluk i onako su nagradjeni diplomatskim pasosima. I naravno na vizni rezim odgovoriti-viznim rezimom. Za Njemacku, Francusku, VB i tako redom. Jer nije da i njih nema ovdje u BiH, dosli ljudi trbuhom za kruhom, od raznih visokih predstavnistava do inih drugih eu institucija sto djele savjete. Pa kad ukinu oni nama, ukinemo i mi njima. Drugacija bi prica bila, ali naravno ovdje niko od nasih politicara nema muD@ za to, jer ko sisa drzavni interes, bitno je cuvat svoju fotrlju i poziciju.
Neka oprosti gospodja Evropa, ona nema spomenike kulture Pleme Inka u Americi ima spomenike Egipat ima spomenike Neka oprosti gospodja Evropa samo Bosna ima spomenike Stecke. Sta je stecak? Olicenje gorstaka Bosnaca! Sta radi Bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje, nigdje, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci ili moli Na kome je prikazan kao suzanj.
Nece moci, Turska je ipak otadzbina bosanskih Srba i Srbijanaca, ma koliko ti sutio o tome.
mole se Bosnjaci koji Bih smatraju drzavom koja je samo za njih i po njihovoj mjeri, da polako je pocnu napustati. Pravac: Turska - Anadolija. Idite brate odakle ste dosli. ili odakle mislite da ste, ili gdje spadate, ovdje ne trebate.
mole se srbi koji Bih nesmatraju svojom drzavom da polako je pocnu napustati. Idite brate odakle ste dosli. ili odakle mislite da ste ovdje netrebate.
hajd sad fino precesljaj taj svoj text koji si ranije napisao i vidi koliko se turskih rijeci nalazi u njemu.
Sigurno si grob cim ovdje opisujes svoje atribute............slovenke pored austrijanki su naj ruznije zene na planeti.....
Mojca, kakve SLO cure i bosanci, to mozda bilo nekad u staroj Jugi kad je bilo brastvo i jednistvo, sad kad neka cuje da si musliman, bjezi na kilomentar ko da si pos.ran.
Ja pričam onako kako sam pričao čitav život...neulizujem se nikome,kako ne kontate da vas PRAVI SRBIJANCI NEVOLE
@@Sta ima Izvini molim te sto pola teksta pisem srpskom ekavicom a pola srpskom ijekavicom. Bitno da je srpski tako da se razumIJEmo. A ti pricas srpskim ili hrvatskim? Uzmi bolan vuci macku po tepihu, poslusaj vase intelektualce Azizu i Kasima. Bili ste na pravom koloseku u zajednickoj drzavi a sada ste devijantno nepismeni. Opet ce te biti pod srpskom rukom. Jedino tako mozete opstati.
Halo šta ima, pola teksta pišeš ekavicom pola ijekavicom...JADAN SI DO BOLA