Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim!
Ovo vrijedi procitati. Ovo je za biblioteke. Aferim i od mene
Ovaj covjek je genijalan. Ozbiljan, obrazovan, samouvjeren, pun dostojanstva i muzevnosti. Zelim mu svaki uspjeh.
Nadam se da su ga culi i razumjeli - cine se ograniceni za ovakvu vrstu govora jer su se vec duze skoncentrisali samo na povrsinu - pogotovo je vazan dio o toleranciji - tolerisati se moze sugovornik koji je i sam tolerantan ali kad ti neko stalno prijeti svojim fanaticizmom - ne smijes biti tolerantan. Nadati se je da BiH jos uvijek negdje skriva svoj istinski duh i da ce kroz ljude koji ga nose uspjeti prevazici kliku slijepih kod ociju koji se prodaju na sve strane a ne znaju da ce ih svi primiti privremeno a jaka i ujedinjena BiH vjecno.
Dilberovicu, Dilberovicu :-))))
HARIS HRLE JE APSOLUTNO IDIOT! Gdje ga nađoste, molim vas???! Samo vam fali još njegova punica - BISERA TURKOVIĆ. i jarani joj HASAN ČENGIĆ, GAŠI itd!!!
A sta se navalili na co\'j\'ka. Nije vama niko kriv sto niste diplomati i ambasadori pa ispustate ovdje svoje frustracije ko pisticavi teenejdzeri xD. Hrle je dobar, imao sam ga priliku licno upoznati, nije \"napuhan\" ko vecina glavonja. Petica za tekst.
Heb\'la te tvoja analitika, zaboli me glava... :P Pametan si, ali... znas vec... one bazicne, zivotne stvari... :) \"ocevi koji imaju samo kcerke\" ili \"samo ocevi koji imaju kcerke\"?
Ovaj je dobar, praaaavo dobar :-)))). Jedini ambasador koga znam i koji zna sta je diplomacija
Khm EURO a ne EVRO....
WOW!
\"kapacitetom superiorne funkcionalne i tehnološke izvrsnosti.\"- kad se papak ufura da je bitan pa pocne da se frlja terminima. dalje nisam ni citao.
Ovo su trebali napisati DR nauka i predciti analizu a ne Hrle koji je preko punice i punicinh prijatelja dosao do nekakvog ambasadorcica, Nije Haris Hrle kompetentan da pravi analizu Bosne, Balkana i Mditerana za ovakve prilike, Malo se pretegao ali eto -:))))
Mali je dobar dobar. Ima m.u.d.a.E
Hajde mali, ne laprdaj... Bolje pitaj punicu ona se u to bolje razumije od tebe.... A ti kao kadar Stranke protiv BiH - osnivaca Harisa mozes samo da lupas...