Dodatno slabljenje Moskve
294
Evropska komisija uvodi sankcije na rusko zlato
Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropa je kao baba koja je nekad bila vrh riba koja i dalje misli da se na nju svi lože iako je dohvatila šezdesetu i nikome nije zanimljiva. Na šta spade kolijevka civilizacije... Na bezvrijedne aparatčike tipa ove fon der lejen, šarl mišel... Ko se još sjeća van rompeja ili ketrin ešton?
kako si vhunski ovo obajsnio!!!! Europa je kao baba koja i dalje misli da se svi na nju loze!!!!!!
Bezvrijedni netalentovani kancelarijski miševi, posvećeni pravima lgbt pingvina i transseksualnih lezbejki, uvođenju trećih wc-ova u lokale za neutralni pol, nesvjesni stvarnih problema i nesposobni da shvate išta bitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Evropa je odlučila da sama sebe uništi. Eto šta je. Jedini koji puše sankcije smo mi. Litra goriva 3.6
Križare stiže Božija kazna, za Srebrenicu i druge pokolje omogućene embargom.
Bacili ste Rusiju na koljena, svaka čast! Podignite nam cijenu goriva na 10 KM po litru, pa ih dokrajčite skroz! 🤣🤣
Oslabili ste ih nema tresu se .
Izvolite Ukrajince na plazi u Rijeci https://www.youtube.com/post/Ugkxd69oUzcwYS7oRzBBAI9_7ZqSoEt4ruxh Pa mi pricajte malo o EU i kako su Rusi agresori!
Eto još jednog razloga od čega će Turska profitirati i do sad su bili dobri trgovci zlatom.
Eh, baš je zlato teško prodati. Ako će ga i prodavati. Posebno sada kada će sve dublja ekonomska kriza biti i evro za godinu dana izgubio preko 20% vrijednosti u odnosu na dolar.
Koje su ovo budale. Amerika se smije i trlja ruke.
Euro boljševici koji su sami sebe izabrali i vrte se po komisijama za veličinu paradajza u samoposlugama, dozvoljene boje kablova, količinu prdeža koju krava smije ispustiti, dozvoljene vakcine, dozvoljenu temperaturu u stanovima ... ovakvu perverziju ni Orwell nije očekivao.
Naci baba je nabavila 10 milijardi doza za EU ovce! Znaci plan je sve ih pelcovat sa po 10 doza otrovnog mrna pelca!!! Smrt fašizmu i nacizmu!!!
Iz ove babe isijava nacističko zlo! Njen suprug je veliki dioničar Pfizer kompanije! Pfizer joj je dobro uzdrman, , priznao na sudu obmane i prevare pri dobijanju odobrenja za upotrebu svog otrovnog pelca! https://rumble.com/v18ie08-attorney-robert-barnes-who-represents-brook-jacksons-case-against-pfizer.html
Toliko je tih sankcija uvedeno,a nikakvog konkretnog i vidljivog efekta jos uvijek nema...sta uraditi da se ova Ruska gamad prignjeci i obuzda u svojoj agresiji?
Čim oni Rusima neku sankciju uvedu,ja odma ostanem kokuzka
Pasce Rusi ekonomija im puno slabija podrzavati Putina je zlocin Jedan covjek zeli da bude vladar Evrope
Auuuj brate al ti lupas ko jaja po sedlu...
Ja hocu da ove nebuloze ne bi mogle proci da narod nije vakcinisan... Normalno i zdravo tijelo kao i um reaguje na svaki atak i brani se... Mislim da je u vakcini neki mazohisticki gen koji blokira autoimuni obrambeni mehanizam! Neprirodno je sebi nanositi stetu i jos to predstavljati kao uspijeh!
Napusi se ku*ca ursula, odvratna ofajlo.
Ova Ursula uopste nije dorasla funkciji koju ima, a i ostali celnici EU nista nisu bolji. Zato nije ni cudno sto je sad ovakvo stanje u EU.