Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prilično veliki broj klix komentatora je go kreten. Makedonija i Albaija su na evropskom putu i želim im svu sreću. Nešto što mi skoro nećemo imati zbog korumpirane države. A vi sad nastavite sa EXTRA glupim komentarima.
Cestitke Albaniji i S Makedoniji.
Da i mi imamo ROSU i sa nama bi pregovarali he he
A ti Bosno čekaj .....
škije su opasne u grupama uvijek,a kad imaju iza sebe usa,onda su baš neuništivi,tako da se mogu uništiti samo između sebe ,što se teško dešava ,znači europa treba da se pripremi na njih i da ih prepozna (što srbija nije )kao bitan faktor na ovim prostorima...pitajte raju iz makedonije sjeverne!
Izvinite što sam blatio sdp i fortu i novalića- JA RADIM ZA SDA I ZA 100 KM BLATIM OD 0-24 .SAD SAM MALO POPIO IAKO JE IFTAR AL ETO KAD POPIJEM JA PROGOVORIM ISTINU
Sto ih sotona okuplja....
Shqippieeeee
Eh hajmo sad 500 mil eura svake godine za članarinu i zadužuj se u EU i misli da si nesto postigao.. LJUDI bez Centralne banke nema nista od drzave.. niko ti nece davat pare za dzaba tako ni Evropska unija
Albanci su moderniji muslimani od SDA talibana a sto je najbitnine nemogu Turke na slici vidjeti —
@Sorzon Ne bih se bas slozio :)