Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocnite ulagati u projekte u BiH pa ce svi kad vide da para ide u padze prestati razmisljati o sukobima.
hvala na podrsci idemo u EU
sve je ok, samo se treba paziti malih jednostavnih drzava bez brda i planina, one se cesto vole prsiti i prkositi velikima. necemo im zaboraviti.
sve je om samo se treba paziti malih jednostavnih drzava bez brda i planina, one se cesto vole prsiti i prkositi velikima. necemo im zaboraviti.
Mahanje mrkvom....a stap predug...
Nataharimo mi tebe Ursula i tvoju EU
Bravo Bošnje, dobre kuce woof woof 🐶🐕‍🦺🦮🐕
Šta je pozitivno osim da Rusija napreduje
BiH ima jasan stav prema EU ali Eu nema jasan stav prema BiH jer da ima zaustavili bi Covica i Dodika prvo u kriminalu pa onda u nihvom separatizmu,RH je clanica EU i gleda joj se kroz prste kad se mijesa u unutrasnje stvari BiH a nije se prestala nikad mijesati da EU zeli neki napredak zaustavili bi RH u njenim nakanama,EU je neiskrena i i ova obesanja su sarene laze i kupovanje vremena
puno nas fale hočel ovo na dobro izaći
Gospoja donesi potpis i pecat...mani se Sarenih laza.