Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u globalu mislimo da ce nam stranci pomoci i dignuti nas kao drzavu na noge. Narode, od toga nema nista, cim mi sami sebi ne zelimo dobro, ne mozemo napredovati.
Pošaljite im i odgovore na kraju, kao i u zabavnim časopisima poput slagalica i križaljke 😂😂 Pošaljite im i bonus škakljivih pitanja: Kako i na koji način su došli do bogatstva? Da li zloupotrebljavaju svoje položaje? Kad su objavljeni zadnji konkursi? Da li je narod s njima zadovoljan? i sl. U paketu s pitanjima pošaljite i injekcije sa serumom istine, poligrafe su prevazišli ...
Ni posle tih dodatnih 500 pitanja , nećete dobiti odgovore koje očekujete..To je jednostavno tako , zato što pitanja šaljete balkanskim neandertalcima... I onda je sasvim normalno da pravih odovora nema... PS ; narode , ma kojim imenom se vabiš , ne dozvoli da te više u zrdrav mozak je...u , seski đilkoši i varalice svake vrste...
pitanje je da li su primili ili zaprimili odgovor, te da li su nasi stavili ili metnuli tacku na odgovore s obzirom na kasnije/docnije slanje u odnosu na predvidjeni datum ili nadnevak. 1000 zasto 3000 zato...
--- Očekuje se da BiH dobije do 500 dodatnih pitanja. Ipak iz Evrospke komisije objašnjavaju da to nije ništa neobično. Odavno smo to najavili u Klixu. Poslaće pitanja i otići na odmor. Odosmo i mi fala bogu. Onda dođemo u Septembru, pa treba iskooridinirati 500 pitanja i prevesti. Znači ništa do kraja godine. A dobro dođe i evropljanima da vide KO ĆE BITI NA VLASTI I KOME TREBA ODGOVORITI, pa tek onda kako.
Prvo pitaj, jeste li živi ?!
BiH u EU i NATO za dobrobit naše djece, naravno zadržavajući svoje identitete i kulturu, a prihvatajući dobre stvari koje EU nudi. Najvažnije je očuvati instituciju porodice. Zapad je to uništio, ali Islam ima odgovor.
Kakva država, takav upitnik. Ma ovo više i nije upitnik. Ovo više liči na "Leksikon budalaština".
Ne mogu da odgovore na pitanja, a primaju po nekoliko hiljada maraka.
A ko će to prevesti?
Zar jos neko vjeruje da ce BIH ikad uc u EU? Taj ko vjeruje je lud. Sa ovoliko uhljeba na drzvnoj sisi da ce EU to trpit i finansirat?
Muce me muce pitanja a odgovora nema ni za lijekaaaa....
Kad i ako uđemo u EU, BiH ce tek tada biti zemlja staraca. Zar ne vidite sta se desava u Hrvatskoj postali su zemlja sa najnegativnijim prirodnim prirastajem u regionu, a sve to zahvaljujuci ulasku u EU. Recimo ne EU i okrenimo se bitnijim stvarima.
tacnije los migracijski saldo odnosno negativan sa ulaskom u EU, prirodni prirastaj su imali znatno neegativan i prije EU
Napusite se kyrca i vozite kuci vase smrdljive izbjeglice.