Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala UN za pomaganje u genocidu u Srebrenici. Valjali ste nam!
@Klixjeistina1223434 Ah da trebate vi u tursku ici.
UN je privatno preduzeće kojim upravlja par zemalja, nikad nije opravdao svoju svrhu postojanja.
Ne znam sta da mislim. Juce je u svijetu umrlo od gladi oko 25000 ljudi i tako svaki dan. Za pare koje su potrosene na ovaj jubilej u svijetu svi ti nesrecnici bi mogli prezivjeti godinu dana.
75 godina Ujedinjeno Ništa
Europa u plavom.. Ja mozda da ali Bosna je daleko od europe naginjete istoku i njegujete istocnjacke vrijednosti vi ste azija
koga ovi spase tesko mu....
Super je UN bio u BiH i SREBRENICI
Ovaj globalističko imperijalistički svjetski parlament je krovna organizacija kaosa u svijetu. Otkako su ustanovljeni, nisu uspjeli ništa u svijetu postići osim što su stimulisali još veći nemir, produbljavanja kriza i spletkarenja iza kulisa. IMF, UN sa svojim fondovima i organima i WHO će da u budućnosti predstavljaju novi sistem upravljanja svijetom.
@Genauso Pogledajte koliko su licemjerne te njihove organizacije tipa unicefa koji treba da radi za dobrobit ugrožene djece svijeta a sve više djece svakim danom sve više ugroženo, a što je dalje rezultat odluka upravo tog UNa.
Hajde i koja lijepa vijest
palite vi njima svjetla a oni nama mrak donijeli da mracniji ne moze biti
UN, hahaaha najveća podvala čovječanstva
ŽELJOOOOOOOOO!!!!