Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u institucijama jos nisu naucili da odgovore na e maile ,kakva internacionala.
JA UKUCAO 112 I BOGAMI RADI!!!
KLIX SE OPET POTVRDIO KAO NAJJAČI RASADNIK LAŽNIH VIJESTI U BIH
opet to koči eRS, standardno
Ma nema od murije nista.
225 883 najbolji izbor, svi znamo taj broj.
Ma mi smo zaostali bar jedno 40tak godina za ostatkom svijeta. Sta je tu cudno, doktori jos uvijek nalaze kucaju na pisacoj masini. Dok god vlast funkcionise na ovaj nacin, nema naprijed. Nema kadrova, nema ko da osmisli sve. Obrazovne ustanove funkcionisu kao i prije 50 godina.
Mi se sami snađemo.
Micemo uvest 911 ko u Americi
333 22 ...ovaj broj treba uvesti laše se pamti od 112 he he
Pah, historijska činjenica je ta da je Krajina, tj. USK, bila poznata po čuvanju granice BiH i obično su njih zvali u pomoć, kad bi prigustilo, tako da USK s punim pravom koristi 112.
OVDJE JE KOD NAS JOS UVIJEK BITNIJE DA PITICKI JEBOGUZI I KOZOJEBI IMAJU PREDNOST NAD VOZILIMA HITNE POMOCI GDJE MOZDA NEKOM SEKUNDE ZIVOT ZNACE.
112 u USK se koristi godinama gdje vi živite?
pa koristi se svuda...radi se o tome sto su bosnjaci uvredjeni jer srbi ne pristaju da centarla broja 112 bude u sarajevu...na taj nacin bosnajci su planirali otvoriti jos jednu agenciju u sarajevu i zaposliti 20-30 svojih uhljeba....sa druge strane niko bosnajcima ne brani da otvore tu agenciju...ali na nivou federacije...samo otvore...sami je i finansiraju....
@DRYDominaror šta će im agencije za 112 kada se poziv automatski usmjerava na najbližu PU ...a tamo vazda ima dežurni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
republika srpska koristi 112....vec odavno....