Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa nam vise nece moci srbadija krvolocna nacisticka fasisticka prat mozak svojom nacistickom propagandom gobelsove bolesne nacije srama i krvolocnih hordi ubica! Nacisti srbi ukrajinski krvolocni kamenjari su u Regiji dosad ubili najmanje dva miliona nevinih ljudi od kojih najmanje milion Bosnjana,redovno za sto godina a tri miliona protjeranih i istjeranih Bosnjana za sto godina od kojih je najmanje osam miliona danas samo u Turskoj i morali su promjenit imena da bi ostali tamo. srbadija nacisticka je sigurno jedina drzava na svjetu koja se dici svojim krvolocnim ubicama,siledzijama,ratnim zlocincima! Hvala Bogu kad sam Bosanac! Bosno i Hercegovino jedna i jedina nasa domovino! A sto se tice EVOLUCIJE i pritiska,licemjernog li demagoga koji smatraju Bosnohercegovce OVCICAMA spremnih za klanje i zrtvovanje na svak moguc nacin treba samo podsjetit da nas je ta EU-a drzala u najvecem koncent logoru na svjetu!-zajedno sa krvolocnom zvjeri srbskih ubica!BiH4EVER
Srbi=nacisti=teroristi=ubice=siledzije=teroristi=barbari=siledzije=zvjeri na dvije noge!To ce se ucit po svim skolama u BiH-i i svjetu!serv\'srb ukrajinski krvolocni kamenjar OPASAN za normalan narod i okolinu!CRNA EU-o kome li ti ukinu vize,crna?
@SDP ako ti bolje odgovara u prevodu:srbske hangare za silovanja,przenja,davljenja,sjeckanje,pecenje,paljenje,torture,klanje,terore,terorizma,masivnih etnickih ciscenja Bosnjana Muslimana i Katolika.Ovak ce bit napisano u tuzbi, jasnije je nema sta?!Srbi=nacisti=teroristi=ubice=siledzije=teroristi=barbari=siledzije=zvjeri na dvije noge!
Pipo 12.01.2010. u 22:58 Nacisticku srbiju treba tuzit za krim protiv covjecanstava,genocid,sistem atsko silovanje i koncentracionalne logore,masivne grobnice i protjerivanje i istjerivanje civila. -----------------------------------------------------\' KONCENTRACIONALNE????!??!!?!?!?!?!...... Svasta! Ovaj Pipo je tipican predstavnik danasnjeg muslimana u BiH. I onda se pitamo sto nam je drzava usrana i popisana.
U zadnje vrijeme svi nam politicari, od susjednih zemalja (Hrvatska, Srbija) do EU clanica porucuju isto: 1) na vama je da donesete odluke, dogovrite se i sredite tu drzavu 2) kada se civilizirate, mozda cemo vas primiti u EU, NATO itd., ali i to je na vama Svijet je od nas digao ruke i prepustio nas nama samima da ili rijesimo problem ili dovedemo do sukoba. Nije nikoga briga ako se i obnovi sukob. Samo ce zatvoriti granice. Zar ne vidite da smo okruzeni clanicama EU kao crna rupa na karti? ODUSTALI SU OD NAS!
ko ce bosnjakistan u evropu ???
kako ce imati vremena za chmolja i kompaniju, koji vole staljina :D
Svi komentari koji vam se ne svidjaju su blokirani. Hvala sa-x-u na cenzuri Nsite jedini portal.
BLOKIRATE, JE LI?
E moj pipo ko tebe pusti sa lanca majke ti ko ti trese kavez ajmo sad svi zajedno zapjevajmo kao nekad svakaaa bulaaa znaaa svaki turciin zna da j milos obilic srpski sin ubio murataaaaaa anananananananananaaan
Svaka cast Jelko,samo vucu nasu drzavu za nos u korist nacisticke srbije!Sve nekakve izjave EU-e koje nemaju uopste rezoluciju za izlazak iz tame mracnih sila koje vec godinama radi srbska masinerija unistavanja BiH-e u korist SANU velike srbije! Eu-a je uvijek kratko i jasno dala svaku pomoc nacistickoj srbiji i ako nije ta krvava nacija srama i ratnih zlocina isporucila najveceg ratnog zlocinaca hitlera mladica???? pa koliko ce nas ta EU-a pravit BUDALAMA i smatrarat naivcima koji su spremni gutat svakakva ponizenja i manipulacije u korist nacisticke srbije. Nacisticku srbiju treba tuzit za krim protiv covjecanstava,genocid,sistematsko silovanje i koncentracionalne logore,masivne grobnice i protjerivanje i istjerivanje civila. Tuzit treba i izdajicu tihica koji NISTA nije radio da se nacisticka srbija tuzi i trazi pravda za svu njenu responsabilnost i neprijateljsku djelatnost protiv drzave BiH-e i njenih gradjana! BiH4EVER!
Imamo mi rjesenje za smdre ! Sve poslati kod turcina patrijaha pavla prepariranog X D
Jelko Kacin = glas razuma. Jedan od malobrojnih u dekadentnoj i j.....oj Evropi.
Tako je, svega ce biti samo nas nece biti.
interesantno...! ! ! 15 godina prodje u mjestu, a sad kao nema vremena... ma bit ce vremena, samo nas nece biti.