Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sredicete to ASIM nis' se nemoj sekirat bil' hajr zaposlice ti zenu
@FGRoDerim Nooooroooood znaaaaa!
Dakli oni su na osnovu nadimka "Osmica" (nadimak kojim se zovu mnogi Osmani, Osmanovići i sl.) pomenutog u neformalnom razgovoru irelevantnih osoba (razgovor koji je pri tom protuzakonito snimljen) išpekulirali umiješanost direktora Obavještajno-sigurnosne agencije BiH ugrožavajuči kedibilnost te agencije a time i odbrambene mjere BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sebija opet čista a u njenoj ruci kandžija 🐴
I j**** te Abdulaha smo, glasali i Grad gore i ovo.. Mi smo odigrali. Ja doso sa Zdravkom Stojnicem ko u Kumu. Traca ih sve tamo organizovo i za glas je Skaka posto gradonacelnik. To smo ja i Traca zavrsili. Osmica obiso, ovoga... Zdravku babu i.. Obecali neke stvari i zavrsili. Asim sve zavrsava, kod Asima sve moze. Brale jaci od Zavoda za zaposljavanje, to ti je politicar
Kod Glumca je prazna kultura sva, reko mi je. Ma ja ba. On mi je, on mi je reko da svakako mora napravit. Ima samo jednu zenu koja radi na ugovoru. I to na po radnog vremena. Ona Alma sto je u penziju otisla. Nema nikog u kulturi. Ma ja i glumac je meni duzan, hajde ba. Mislim... Mora. Ma nebitno, hairli, nacemo vala nedje. Ne sekiraj se. Ja sam sef kadrovske. Ja sam prvi do Bakira. Uglavnom, kad on bude to glaso da uslika i da... onda cemo imat...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haj da ga tuži neka moralna vertikala ali Peđa i Nikšić, hahahhahah...hahha...
Nek je hairli !!
Mene Asim i ovakvi kao Asim odvrate od glasanja za SDA ...a onda me Konakovic, Niksic, Kojovic naprosto natjeraju da glasam za SDA ...pitam se dali su oni u talu sa SDA ili su samo šmokljavi ...tesko nama sa ovakvim likovima na politickoj sceni ...a opet ...od nas du ...nisu sa Marsa pali ...kakvi smo mi kao narod takva nam i vlast i opozicija!
Ovo je jedini način, bez obzira na to šta će se poduzeti od strane nadležnih organa. Ako adekvatna reakcija izostane, ako se bude odugovlačilo i sl. to će biti još jedan pokazatelj o stanju u pravosuđu. A gomila se. Tužilaštvo KS je već objavilo da su otvorili predmet povodom snimka, bila su neka saslušanja, a ovo će pojačati pozitivan pritisak na njih.
A hoce li neko podnijeti prijavu protiv onog transvestita Cvijanovic u Banja Luci?
Smiješna je ova krivična. Nikakvog uporišta nemamo ovdje za bilo sta. Cisti populizam ove dvije stranke
Ništa nema od toga, jer sve je bilo u pokušaju činjenja krivičnog djela, a čak nije bilo ni to, nego čista navlakuša za onog koji je bio naivan da će mu zlatna ribica ispuniti želju! I još neovlašteno snimao. Da se ne okrene ovo protiv onoga što je snimao!?
sadena ate naJebali
Trebalo ga je tuzilastvo pozvati samo od sebe. Ovo je bruka od tuzilastva da bilo ko mora pokretati tuzbe
Dobro, al' šta je sa Skakom i njegovim nelegalnim izborom za gradonačelnika?
Meni samo nije jasno kako se Bakle lahko izvuče iz ove afere, kada je on direktno umiješan i spomenut na snimku!
Budel ovih prosli bez neke bas bas zestoke kazne, treba pocet cisit drzavu metkama. Dosta ove djecije igre i prevare gradana
Šta se imate miješati u unutarstanačke izbore? Ljudi hoće tako da se izabiru, pa neka i bude!
Bravoooo!!! Samo krivične sa maksimalnom kaznom robije. Sve ostalo je bacanje luga u oci.
Ne interesuje nas ASIMMMM, ASIMI STE SVI VI NA SVOJ NAČIN, SAMO NJEGA KONAČNO OTKRILI!