Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim ovi placu i sline iz manjeg entiteta mora da je dobro za drzavu bIh
Nece jos dugo, ne bi se ni vijorila, da Milošević nije popušio kitu Klintonu da vas spasi, jadan narod jos jadniji uzori, usrani general vam uzor, svi ste i bili usrani na traktorima krenuli iz BL a kunete se u nju, ni svjesni niste kako bi preko noći pala
kako će sad stotine mrtvih u Stocu iz hdz-a glasati?
Sve je pvo dobro nego meni nije jasno kako ce se utvrđivati da li je neko član stranke ili da nije u nekoj povezanosti sa istom to je nemoguće utvrditi bar ja tako mislim
Vrh, necemo ni imati izbore. Gdje ce bolan oni naci dovoljan broj nestranackih ljudi da zele sudjelovati u ovoj lakrdiji.
Jadna je drzava u kojoj STRANCI kolo vode.
Nam metnuo opet, ne vadi lik
Ovo danas od Šmita je bilo za RS bez vazeline
Interesantno kako Srbi i kadirovci kmece
Herr Schmidt zabio duboko u grlo
Jass , on je najveći bot.
Ništa od ovog
Šupljak. "Prema tome, ovim uvodimo pilot projekat i nećemo koristiti ovu tehnologiju na svim biralištima nego na određenom nivou. Mislim da će doći do bolje situacije u smislu izbornog procesa." Znači, možete još jedne izbore pokrasti.
Imaju dovoljno vremena da kandiduju svoje ljude i opet po starom. Ovce glasaju a oni broje.
Ovo je najjace u ovom svemu!
Samo ih redaj!
Smidta treba tuziti za Rusenje Ustava..u izbornoj noci je obespravijo citav jedan narod Bosnjacki
napokon nezavisni izbori