On ostao u zgradi
13

Evakuisana gradska uprava Banja Luka, Stanivuković optužio Đajića da je dojavio postavljanje bombe

M. G.
MUP RS-a zaprimio je jutros dojavu o postavljenoj bombi u zgradi Gradske uprave Banja Luka, zbog kojih je zgrada evakuisana i sjednica Skupštine Grada, zakazana za danas, nije mogla biti održana.
Radnici Gradske uprave napustili su radna mjesta, dok je unutar zgrade ostao gradonačelnik Draško Stanivuković, koji odbija da je napusti.

Odbornici Skupštine Grada Banjaluka oko 7:30 nastavili su održavanje vanredne sjednice, koja je u prethodnom periodu dva puta prekidana.

Stanivuković je za dojavu o postavljenoj bombi optužio je predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Vladu Đajića.

"Lažnu bombu u Gradskoj upravi dojavili su Vlado Đajić i Ljubo Ninković. Ovo je dokaz na šta su sve spremni kako bi zaustavili napredak Banje Luke! Onog trenutka kada su vidjeli da možemo održati sjednicu Skupštine i bez njih odlučili su se na ovaj monstruozan čin", napisao je Stanivuković na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Đajić je jučer rekao da, u slučaju da bez SNSD-a bude sazvana sjednica Skupštine Grada Banja Luka, članovi i simpatizeri ove stranke će izvršiti blokadu ulica.

Riječ je o zaključku jučerašnjeg sastanka svih struktura Gradskog odbora SNSD-a održanog na inicijativu Savjeta za boračka pitanja i predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Vlade Đajića.

Đajić je nakon sastanka rekao da su u ovoj stranci dobili najavu da će Skupština zakazati vanrednu sjednicu na kojoj žele da usvoje rebalans te da SNSD neće biti pozvan.