Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta ćemo sve do oktobra doživjeti sami bog zna
Psihološki terorizam je takođe vid terorističkog čina, sve da i ne bude nikakve bombe. Protiv osobe koja je to dojavila treba se odnositi kao prema svim teroristima na svijetu. Očekuje se hitna intervencija svih policijskih agencija u BiH, a kako je riječ o ambasadi , onda ukoliko su domaće agencije nesposobne da otkriju dojavitelja treba hitno pozvati FBI i CIA da riješe ovaj teroristički akt na ambasadu Holandije.
CETNICKO USTASKA PROVOKACIJA DA NANESU STETU BOSNJACIMA PRIKAZUJUCI IH KAO TERORISTE. Ovo je djelo 2 UZP-a koji napadaju bosnu vec 200 godina.
De ne govnaj stare ti. Niko nam nije veći dušman od nas samih.
Ove lažne dojave treba dabelo kazniti
Nekome neradni ponedjeljak haha
validation prijetnja u islamskom sarsjevu
Trebao neko smaknut biti
Neko kasnio na posao pa nazvao dojavu
@ChuckNorris nisu Holanđani ljeni retardi ko bosnje
Jesu li to evakuisali zgradu, a ostavili ljude?
Ponedeljak, poslije vikenda...
Neko pokušava da BiH dobije sliku humorističnog terorizma u službi pomahnitalog žitelja.
Kazne kao u Rusiji , 10 godina za lažnu dojavu / i neće se više niko usuditi / iako mislim da dojava nije povezana sa Ambasadom Nizozemske ...
Ne znam kome bi smetala ova ambasada osim nekom uposleniku. Nije sad da je neka frka pa da odbijaju boravišne dozvole. I zgrada je usput na Kovačićima, pripada toj MZ. :)
Isfrustrirani bošnjo dobio odbijenicu...
Hljeba i bombi...