Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolinda na aparatima
Pitam se zasto nije srbija kaznjavala cetnicke teroriste koji su 92 god. dolazili na bosanska ratista.
pa kažnjava ih još uvek,informiši se malo.
@KulinBan1189B to je vase opravdanje. Smrc smrc vidi njih kme kme a i oni su.
jbg sad, a kolindica barata cifom od deset tisuća.
Jedna pokusala a deset uspjelo.
Zar nije otišlo oko "deset tisuća osoba" kako kaže kobila Kolinda
samo po zakonu
Vjerujte im jer zbog dva simulanta otkažu suđenje 49-torici he he
http://www.sarajevograd.ba/vijecnik-poklonio-krampu-i-lopatu-nacelniku-ilidze-video/
http://www.sarajevograd.ba/vijecnik-poklonio-krampu-i-lopatu-nacelniku-ilidze-video/
Jedna osoba, i to Srbin na ukrajinsko ratiste. 😁
Joj Klixovih novinara i potopa, kaže "Evropska policija Europol..." Europol nije nikakva evropska policija, već specijalizirana nadnacionalna agencija Evropske unije koja ima ovlasti u kriminalističkim i obavještajnim poslovima, te razmjeni operativno-kriminalističkih informacija između država članica EU. Osnovana je Ugovorom iz Mastrihta iz 1992.godine, kojim je dogovoreno osnivanje Evropske unije, koja se do tad zvala Evropska ekonomska zajednica.
Siptari ubjedljivo najvise su isli u siriju ubijat niko ni rjec ne rece za njih. A ove nase poturice vidili da su im braca izgubila pa glume pacifiste sad. Vehabije objasnjavaju kako s takvima nemaju nista a novo auto i ocigledni posjed kesa opravdavaju kao pomoc jednog prijatelja iz saudiske arabije. I onda kad im spomenes to padaju u nesvjest... ma nije moguce toga nema vi ste islamofobi. Hahahahahahhah
Zato što ratišta više i nema i nema gdje otići !