Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, cim je SDA otisla u opoziciju ima nade za BiH
A gdje je tacno opozicija, ovi nisu ni uspostavili vlast a oni su zasluzni za ovo?
Hercegovac dobro jutro, SDA je nakon 100 godina SHS terora vratila državu Bošnjacima. Pričaj ti šta hočeš 😆
I onda ćemo biti u kandidatskom statusu 30 godina
Davno bi se ovo desilo da ste na vrijeme prestali glasati za baketa i ostalo smeće
Znači poslije ovoga sačekati još 20ak godina do članstva u eu
Evropski Licemjeri hoce da djele Balakan...Kosovo Makedoniju Crnu goru...BIH
Super jos samo da se nekih 100 godina strpimo i eto nas u EU.
EU ce dati preporuku i da se u Saudiskoj Arabiji odrze zimske olimpiske igre, samo da bude nafte.
Komentari tipa "sve je bolje bez SDA" su producirani u cilju koji sam gore navela. I nemaju nikakve veze sa stvarnim stanjem stvari. Površni su i time i netačni.
Kandidatski status je samo "šminka", koja treba da pomogne da lakše "progutamo" ambasadorsku koaliciju.
Iskreno, ne mogu da vjerujem da će Čović i Dodik pristati na neophodne reforme. Cilj State Departmenta je gurnuti BiH u Open Balkans (srpski svet), a ne u EU. Trebalo bi prvo da Escobar, Murphy i Sattler dokažu da mogu "zavrnuti ruke" Čoviću i Dodiku, pa da onda EU dodijeli kandidatski status BiH. Ovako je to nagrada retrogradnim politikama Hrvatske i Srbije. Ali u redu, takav je "civilizirani demokratski" zapad. Prljav do nepodnošljivosti.
SDA je ovdje kolateralna šteta, kao i DF.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma šta ? Čuj!.
Status ove godine, a ulazak u EU za nekih još 25 godina.🤣
Kandidatski status nam realno ništa ne znači. Ovo je izrežirano do bola da nas umire nakon što nam je šmit napakovo izborni zakon.
Cim SDA ljosne vidi se svjtlo na kraju tunela.😂
Kuku nama! E sad smo ga nahebali!
Boze sacuvaj, ovi zeleni termiti postaju dosadniji od bulevara. Mislio sam da je nemoguce.
Za EU alijansu je bitno da prođe američki plan da su sporni samo boš. nacionalisti, a da su poželjni sh. nacionalisti (Dodik: Ja i Čović smo ranije bili dio problema, sada smo dio rješenja) a sve u cilju ostvarenja plana S. Departmenta o kreiranju V. Srbije, V. Hrvatske, i V. Albanije. U tom planu CG, BiH i SMK postaju začepci ovih triju tvorevina. To što BiH dobija kandidatski status jednako joj je važno kao i Turskoj - koja kandid. status ima 30 g. a u EU ulazi - nikada!
Zavaravamo se bezveze, kandidatski status ne znaci da cemo uci u EU. To se moze oduziti na 20 godina, s obzirom na današnju vlast, 25.