Komentari (734)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste spremni djelovati. Kao u srebrenici 95. posmatrati osuditi i ne djelovati.
@shahzudin ,vama u Federaciji nesto udarilo u glavu,aaa? Vi bi ratovali,a druge optuzivali.Pa i nista novo!
@KrokodiIskesuze idi kuci ...
Ovdje mogu samo da se sukobe celnici nacionalistickih stranaka izmedju sebe, a mi cemo da navijamo! Zavadjaju nas 25 godina,hajmo sad mi njih zavaditi pa da dobri ljudi zavladaju. Neka su vam dali poslove, ne dajite im glasove. Glasanje je tajno, ne dugujete im nista.
nisu opasni oni protiv kojih ratujes nego oni koji te vode u rat...u ratu smo jedni sa drugima pricali iz rova u rov nikome se nije ratovalo jbg.
Ja sam se spreman brzo ispaliti ako dođe do novih sukoba. Jedan rat u životu je sasvim dovoljan. Jadna mu majka koga ovi budu čuvali, nekad su se zvali UNPROFOR,
De rat da bude molim vas. Jedva cekam nemati hrane i vode, biti usran citavo vrijeme od straha smrti, ali imati brz internet i slati ljudima na twiteru poruke. JEDVA CEKAM!
Jedna granata rokne u BH telecom i ode ti twitter jaro.
Zamisli stvarno , sad opet zaratit ?! Nema vise sta ubijati , ostala samo ''gerijatrija'' , sve mlado utece.
Bome, kolko ja vidim , kod njih se puca a ne kod nas . Nek on tu rezervicu , ostave sebi...sve su prilike da ce im pritrebat .
Daj NERASE matere vam !!!
kaze se NE pa odmaknes RISE
Kad počnemo rokati Bošnjake neće ih spasiti niti Allah
Hej idiote, ja evo molim Allaha da ti podari pamet.
cuj a isus ce vas kao spasiti jel
Poraziti nacionaliste i vratiti SFRJ, a onda lganini i Trst je nas.
Nemojte brzo nego odmah. Jedan metak ako Srbin ispali, odmah ih sa zemljom sravniti da se krompir može posijati.
Nemojte molim vas !!!! Preživjeli smo mi vaša obećanja !!!
Lazi puste...
Mi svi u Evropi treba da se cuvamo svih onih "dobrih" stvari koje su Evropski izumi kao fasizam, nacizam, rasizam, hegemonizam, imperijalizam....i svi drugi izami zakuhani u Evropskim kuhinjama.
Jesil cuo Dodik?
Nama bošnjacima koji smo rodjeni ratnici netrebate, kroz sve povijesne ratove sami smo se borili pa i zloglasne 90". Nismo kao susjedi koji su experti za zasjedu i klanje mi samo branimo svoje i zbog toga imamo problem al ga nemamo jer smo jednom nasjel pošteno i nikad više !!!
Kakvi ba sukobi, šta jedete vnago, šta ložite ovu živinčad? -.-
nema nista od toga ! nikada vise........
@mirrorce @thewhisper ... ma nabijem ih! da mi uniste i ovo malo sto sam skuckala. jutro, pajdasi! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (354)