Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora zadrzavati da se ne raspadne ovo cudoviste od drzave - stvoreno na silu mora se i cuvati silom - nista voljnom naroda !
da je DODIK manje uporan, dosad bi otisli!!
A kome su potrebne EU trupe u BiH i zasto?
Tj, ne bi njima niko osporavao drzavu, ono gdje su vecina, svakako ce imati drzavu, al malo im...zasto...zato sto se nadaju svakako da ce najuriti Srbe, ovako ili onako...za pocetak bi im punili budjet, a oni bi vladali, valjda tako to zamisljaju, a kad bi ovima dosadilo, poceli bi sa iseljavanjem, lagano...uz razne pritiske, nemogucnost posla, mediji, (vidjeti Hrvatsku), javnost, lagano bi dobili i ta brda i doline...poslije bi naselili arape, valjda, pa bi klanjali povazdan...
Zasto mole i vole Nato? pa, pogledaj, da nema nato, koliko bi im trajala drzava? 22 sekunde?
yebo majku mentaliteta u ovih m.osnj.aka... posle turaka, austrougara, nacista... sad ljube cizme i mole se NATO-u da sto duze ostane... Da ovi hoce ko Turci insistirati da predju na neku drugu vjeru, to bi odmah pozurilo, vrat bi slomilo trceci... kakav jadan narod...
Bojim se da nema nista od evropskih integracija sa stranim, a pogotovu vojnim prisustvom. To ce se uvijek tretirati kao protektorat, sto znaci da nismo sposobni da upravvljamo sami drzavom.
Referendum je demokratski vid izrazavanja volje naroda, nema nikakve veze sa vojskom, niti ga vojska smije, niti moze sprijeciti. Nije demokratski, ako shvatas.
Toliko ti nije gu.za vrijedna...
Neg sta neg ostaju!Trebalo bi ih i vise kak se genocidasi srbi pripremaju referendumima! BiH4EVER!
Prekidajte koridore u Brckom, Zvorniku, Doboju, Odzaku, Jajcu i Bihacu, i ostavite Miletu Ronhilu koridor do Hrvatske metropole da moze otic\' na kahvu sa Mesicem.
061 729-179 besplatan sex
Autoritet se poljuljao, al nije do naroda, nego do autoriteta...
Valentine,, nemoj sam,, doda,j samo jednu na vole...
Koja glupost je baš neki glupan . To nije glupost to je politički šamar .