Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO LI CE TEK EU BITI ZABRINUTA KAD DODJE VRIJEME POPUT ONOG U TUNISU. SUMNJAM DA CE TADA STAJATI IZA NJEGA
A sta bi ti? Amerika ti oslobodila i tih 24%, sad ti Europa treba praviti funkcionalnu drzavu i dati sadaku na nahranis djecu. a ti se u isto vrijeme pravi budala i negiraj dva naroda. puuuuuuuuuu tebi !!!
BEHMEN OSTAVKA.
kako ce se uspostaviti a kamoli normalizovati prilike u bih kad se evropa izmakla i samo gleda, nema ovdje vise hljeba,valja bjezat gdje bilo puuuuuuu!!!!!!!
Nana i sestra su ti to što misliš da sam ja. A da plaćem, zašto? neka plače Zlajoglu i vi, njegovi obožavatelji, jer od unitarističko-majorizatorsko -fashističkih težnji nema ništa! Piši šropalo, pushiona za vas. Uživajte i pola(h)ko!
ima da se tek zabrinete kad se uspostavi vlast
Plačeš pičko? Već si se prepao, ha? Neka neka, drhtite koljači, sudnji vam se dan bliži ;)
hehr opet su zabrinuti
Čim Zlajoglu shvati da od njegovih unitarističko-majorizatorsko-fashističkih težnji nema ništa, sve će biti riješeno. O reketu nećemo, neka reketari na 24 posto, kad to vama ne smeta. Nas neće!
ZSJGJ Upišite šifru sa slike iznad:
zabrinuti? ODLIČNO!
Ban K. Mun brblja da Bosna brzo napreduje, prije 3 dana.