Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju manje muslimana, to im je prednost za EU
Ma da su BiH htjeli uskoro u EU ne bi dali onolike milijarde eura Hrvatskoj za gradnju mosta Pelješac...jasno ko dan Udarili bi autobahn kroz Neum
ne mrzi te eu sto si musliman nego sto si zaostao i glasas za sda ciji je domet da na vijecnicu okaci zastavu turske i palestine i krade na tenderima.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nikakve sankcije ne treba uvoditi Rusiji, kad se bude EU mrzla zbog ruskog gasa mi ima da gologuzi po kući hodamo.
Mi trebamo odustati od Europske unije i okrenuti se Rusiji. Mnogo vise mozemo profitirati. Zao mi je Amera koji su korektni prrma nama, ali EU su go*na.
Nažalost kao i u slučaju Srbije gas iz Rusije mora preko EU teritorije, a EU može sve to da blokira i u slučaju BiH i u slučaju Srbije.
Ma nama i nije tamo mjesto,mi imamo kulturu i civilizaciju ,imamo porodicne tradicije i nama je porodica sve .Gej brakovi i parade dolaze iz tih zemalja i ne znam kome je potrebno da poturi guzicu za kredite kojima mame budale kao magarca mrkvom.Ukrajina ce dok udje tamo biti prah i pepeo .Umjesto da se okrenemo nasim proizvodima i da saradjujemo sa zemljama u okruzenju mi trcimo za otrovima i losom robom iz trece kategorije koju nama salju.
Za status kandidata trebaju biti i političari a ne samo narod, političari su ti koji razgovaraju i dogovaraju s njima. Šta vrijedi što bi mi (narod) u EU kad političari iza zatvorenih vrata dogovore snjima da nećemo ili nismo još zreli.
ja ne kontam kako su BiH muslimani kojih ima 2 miliona problem ua EU u kojoj vec imas na desetine miliona muslimana?
Hahaha nek smo i mi za nekoga Švedska. Ma h3bi se Evropo, EU.....nabijem vas na racku.....dajte nam Kineze naše vjerne prijatelje. ....🤣🤣🤣
To je garant sto u BiH ima muslimana. Nema to veze sto smo prvaci svijeta u korupciji, nepotizmu, sto se radna mjesta kupuju, nasljedjuju, sto je sudstvo politicki kontrolisano, itd..
Mogu samo zamislit kad pogledaju naše vrhovne vođe: Dodik se ko fol bori za status kandidata, onda ode u Rusiju kontra priča, Čović se bori za uvođenje plemenskog uređenja, a Baketa boli briga, haman mirno u njegovom begovatu, šuti kao da se u Briselu o Tanzaniji priča. I stvarno ta licemjerna EU, neće takve u svojoj kući, sram ih bilo. Nego hajmo čimpanze, u oktobru olovke u ruke, pa glasat opet za iste orangutane, da još jednom zaj.bemo EU.
Licemjerni europejci više vole proruse od Bosanaca i Turaka.
Najbolje bi bilo da samo kukamo, neće BiH zbog muslimana, ma to je samo politički potez. Vjerovatno ima i toga, ali to ne mijenja čijenicu da orangutani koje biramo da nam vode državu nisu prstom makli da se približimo EU. I to je glavni uzrok tome. Vidi EU korupciju, primitivizam i sve što nas krasi... Al nema veze, treba ba njiih okrivit oni ne valjaju a mi smo super.
FBiH je Švicarska za Šumsku Repliku!
Neće muslimane u EU i tačka! Turska je svjetlosne godine ispred Bugarske i Ruminije a one ušle davno. Pametan potez od Erdogana je bio oko NATO pristupa Švedske i Finske. „Vi nas z@j€bavate već decenijama pa evo da vam pokažem kako je.
Sarena laza, BIH nece u EU sve dok imamo 3 tora, zahvaljujuci SDA HDZ SNSD. Ova prica da nece zbog muslimana okacit macku o rep. Pa vise turaka u jednom gradu u Njemackoj nego u citavoj BIH. Nego nece da se bave budalama.
PUTUJ EVROPO.... nemoj više čekati na nas
Svedno kako se kaže ovo je dokaz da BiH Nika neće u EU. Pametnije bi bilo BiH u BRICS, pamtite moje rijeci
Samo zato sto je u BiH vise od 50% stanovnistva islamske vjeroispovjesti,zato nema nama u EU.Ko god misli da je u pitanju neki drugi razlog,grijesi.Kakva Moldavija bolan,pa mi smo ispred Moldavije u svemu sto svjetlosnih godina...
sto se mene tice ne moraju nas nikad primiti u eu ali mi zao omladine bolje da rade na zapadu za normalnu platu nego da ih ovde gaze kojekakve gazde koji o radnicima misle da su roblje