Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo treba proglasiti za kanton, pa kada imaju tolike poreze, neka žive od njih, ali pod uvjetom da kupe poreze unutar Sarajeva, a ne ostatka BIH.
Za distrikt*
NEPRIHVATLJIV IM RASPAD NEKAKVE QURČEVE TELIVIZIJE A PRIHVATLJIV IM USTAV GDJE ZBOG KONSTITUTIVNOSTI TRIJU NARODA NEČIJI GLAS ( HRVATA ) VRIJEDI 2 , 5 PUTA NEČIJEG GLASA ( BOŠNJAKA ) ILI 2 PUTA GLASA SRBINA
EU PARLAMENTARCI SE PREPALI DA BOSANCI NE DOKAŽU OSTALIM EVROPLJANIMA DA SE MOŽE BEZ TIH GOWANA.
nek je prihvatljivo da SDA pise program i da ima "privatni" servis koji mi svi placamo
BiH je u ovom sustavu nažalost država koja ide prema kolapsu
Magazinoviću odmah da si upozorio ove iz europskog parlamenta da je to podrška formiranju hrvatskog kanala kao uvod u treći entitet i da parlament BiH to neće prihvatiti, makar propao Javni RTV servis.
Nije ovo muslimanska država, već BIH. Ako ste došli, onda poštujte i druge.
Odoše bošnjaci božijom pomoću u Šerijatski fildžan. Nakon kolapsa javnog emitera jedini preostali emiteri će biti zvučnici sa bezbrojnih džamija na 17% teritorije BiH ! Nakon toga će ih evropa posrkat ko ne znam ti šta.
mi sa džamije možemo slušat govore i radio emisije, tv ionako ne gledamo osim igmana
@RUDJERBOSKOVICH Kako musliman a nosiš srpsko ime?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neprihvaljiv ali poželjan.