Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle je doslo da je danas je svaki ku rton Svedjanin
Ljudi citam po portalima neki se cude sta radi policija tzv.rs,pa to nije nista cudno od policije koja je presudjena za genocid.
Kako bi vas ja tuzila. Prvi poziv bi bio upucen ambasadi i advokatu.
Ovoga bosanskog torlaka su trebali po guzici ovi fašisti iz R. Šumske
sta je uradio da ga policija legitimise..na osnovu cega mu trazi dokumente ?
Svi znaju na kom je kolosijeku PC jos od pocetka 90-tih. Opisivati tamosnje stanje kao demokraticno i tolerantno je apsurdno i nadasve imbecilno.
Treba nama ovakva policija da se malo pozabavi sa migrantima
@mandolina zabavljaju se sa ovim iz.Švedske migrantom.
Šta je ovdje policija pogrešno uradila. Nek nam ovaj Šveđanin Jasenko objasni kako policija vrši identifikaciju građana u Švedskoj i kako policija djeluje ako joj pružiš otpor
@AlanShore objasnit cu ti ja. Ne treba ti Jasenko objasnjavati. Sve dok nema nekog ozbiljnog razloga da te legitimise ne rade to. Ako ipak licis na nekoga koga u tom trenutku ganjaju, pridju ti, pozdrave i kulturno zatraze dokumente sa detaljnim objasnjenjem zasto im to treba. Mozes odbiti da pokazes i neces biti nasilno priveden. Eto kako.
@AlanShore 30 godina sam u Švedskoj nikad me niko nije pitao za ličnu, čak je niti nemam! Kad me zaustave u saobraćaju u prvom kontaktu objasne razloge i proceduru. Na primjer, alkohol test i pojas, često i ne provjeravaju kategoriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ovaj glumi nekog glavonju. De otkaci i ti vise.
Zao mi policajca...
Ja sve mislio u Sjevernoj Koreji najgori rezim...dodick i njegov cuko lukac su nova nada za gradjane "boljeg" entiteta.
Prestanite da kenjate, ja sam Sarajlija i u potpunosti podrzavam ovu stavku policije RSa. Nije bitno jel bauštelac ili pravi svedjanin, nije postupao po naredbi ovlastenog lica i gotovo. Ili sto bi Miroljub Petrovic rekao "hapsi".. Kakva vise ljudska prava vi trazite jbt
@Cyberkoo jebalo ti ovlasteno lice mater.
@Cyberkoo samo si jos trebao da napomenes da si POLICAJAC SARAJLIJA. Koga boli neka stvar odakle si. Legitimisanje OK, ali nasilno privodjenje bez razloga...mozda je sarajlijama normalno.
Ko je ovaj Emerik?
Tamo je odavno cenzura jednoumlja