Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@LAZNI Pipo,prepisuj ko sto ste i uvijek znali nesrbi TUDJE!! Ja Srbin?! HB4EVER!
@LAZNI Pipo,prepisuj ko sto ste i uvijek znali srbi TUDJE!!BiH4EVER!
6. Ovaj OHR-ov popis, količinski ne obuhvata svu državnu imovinu, već samo 27% od ukupne državne imovine BiH. Podsjetimo da država BiH raspolaže sa 5.120 km2; ukupnog prostora. Prema zvaničnim evidencijama, od ukupne površine BiH 5.4% je državna svojina. Prije pretvorbe 1994. godine, zvala se društvena svojina. Po popisu OHR-a, u Aneksu A, ukupna popisana imovina iznosi 35.107 m2;, što u kvadratnim kilometrima iznosi 0.351 km2;. Opsirnije na ovom linku: http://www.dnevni.bal Moze li netko vise o ovome? NE MOZE! BiH4EVER!
Svaka cast da se pocinje nesto realno radit i za raspad BiH-u! 5. Civilna drustva,asocijacije i Hercegovci koji su za jednu demokratsku,modernu i funkcionalnu drzavu Herceg-Bosnu. Vrijeme je da radite ENERGICNO za stavljanje na funkciju USTAVA od 1990-e godine u kojem su svi gradjani HB RAVNOPRAVNI i njihovih saveznika Srba i nasih politicara a i sto je isto naglasit to je da nasa drzava ima TRI BUDZETA koji su dobri za jednu normalnu drzavu! BiH-a treba tuzit nacisticku BIH za sve ratne zlocine,genocid i unistavnje infrastruktura,protjerivanje civila Hrvata i Srba i unistavnje drzavnih struktura i institucija,agresiju na suverenu drzavu HB i njene gradjane! HB4EVER!
4. Ovaj OHR-ov popis, količinski ne obuhvata svu državnu imovinu, već samo 27% od ukupne državne imovine BiH. Podsjetimo da država BiH raspolaže sa 5.120 km2; ukupnog prostora. Prema zvaničnim evidencijama, od ukupne površine BiH 5.4% je državna svojina. Prije pretvorbe 1994. godine, zvala se društvena svojina. Po popisu OHR-a, u Aneksu A, ukupna popisana imovina iznosi 35.107 m2;, što u kvadratnim kilometrima iznosi 0.351 km2;. Opsirnije na ovom linku: http://www.dnevni.bal Moze li netko vise o ovome? NE MOZE! HB4EVER!
PAZNJA svim Hercegovcima: 1.1 NEISPRAVNA DEFINICIJA DRŽAVNE IMOVINE Dana 23.12.2009., OHR je predao popis državne imovine države Hercegovine, koji treba poslužiti da se izvrši planetarna prevara Hrvata i Srba svih ostalih kojima je stalo do opstanka države HB. Kako? Počnimo redom: 2. Uvidom u popisni materijal OHR-a može se konstatirati da OHR-ov popis, obuhvata sve vrste zemljišta koje su se našle na popisanim prostorima: šume, livade, pašnjaci, prostori pored zgrada i dvorišta. Ovo je izuzetno nebitno zbog onih političara iz vrha stranaka i njihovih nazovi-naučnih radnika, koji su tvrdili da šume, livade, pašnjaci i sva prirodna bogatstva, ne spadaju u državnu imovinu, već da su to \"javna dobra, a ne i državna imovina\", kako bi prevarili svoj narod.
2. Ovaj OHR-ov popis, količinski ne obuhvata svu državnu imovinu, već samo 1,27% od ukupne državne imovine BiH. Podsjetimo da država BiH raspolaže sa 51.209,2 km² ukupnog prostora. Od toga je 51,197 km² kopna i mora 12,2 km². Prema zvaničnim evidencijama, od ukupne površine BiH 54% ili 27.652,96 km² je državna svojina. Prije pretvorbe 1994. godine, zvala se društvena svojina. Po popisu OHR-a, u Aneksu A, ukupna popisana imovina iznosi 351.076.398 m², što u kvadratnim kilometrima iznosi 351 km². Opsirnije na ovom linku: http://www.dnevniavaz.ba /forum/viewtopic.php?f=2& ;t=6621 Moze li netko vise o ovome?Znaci na demokratski NACIN dijeli se DRZAVNA imovina BiH-e???i to ce bit KRAJ nasoj drzavi BiH-i,dal su svjesni Bosnohercegovacki politicari i gradjani STA im se priprema?BiH4EVER!
PAZNJA svim Bosnohercegovcima: 1.1 NEISPRAVNA DEFINICIJA DRŽAVNE IMOVINE Dana 23.12.2009., OHR je predao popis državne imovine države Bosne i Hercegovine, koji treba poslužiti da se izvrši planetarna prevara Bošnjaka i svih ostalih kojima je stalo do opstanka države Bosne i Hercegovine. Kako? Počnimo redom: 1. Uvidom u popisni materijal OHR-a može se konstatovati da OHR-ov popis, prema vrstama kultura, obuhvata sve vrste zemljišta koje su se našle na popisanim prostorima: šume, livade, pašnjaci, prostori pored zgrada i dvorišta. Ovo je izuzetno bitno zbog onih političara iz vrha stranaka i njihovih nazovi-naučnih radnika, koji su tvrdili da šume, livade, pašnjaci i sva prirodna bogatstva, ne spadaju u državnu imovinu, već da su to \"javna dobra, a ne i državna imovina\", kako bi prevarili svoj narod.
Svaka cast da se pocinje nesto realno radit i za raspad BiH-u! Civilna drustva,asocijacije i Hercegovci koji su za jednu demokratsku,modernu i funkcionalnu drzavu Herceg-Bosnu. Vrijeme je da radite ENERGICNO za stavljanje na funkciju USTAVA od 1990-e godine u kojem su svi gradjani HB RAVNOPRAVNI i njihovih saveznika Srba i nasih politicara a i sto je isto naglasit to je da nasa drzava ima TRI BUDZETA koji su dobri za jednu normalnu drzavu! BiH-a treba tuzit nacisticku BIH za sve ratne zlocine,genocid i unistavnje infrastruktura,protjerivanje civila Hrvata i Srba i unistavnje drzavnih struktura i institucija,agresiju na suverenu drzavu HB i njene gradjane! HB4EVER!
Svaka cast da se pocinje nesto realno radit i za BiH-u! Civilna drustva,asocijacije i Bosnohercegovci koji su za jednu demokratsku,modernu i funkcionalnu drzavu vrijeme je da radite ENERGICNO za stavljanje na funkciju USTAVA od 1993-e godine koji se i dan danas vazi u kojem su svi gradjani RAVNOPRAVNI a ne cirkus i i diktaturu genocid tvorevine,aparteid entitetskog glasanja i zavjere,neprijateljsku djelatnost i izdaju genocidasa srba i pojedinih njihovih saveznika politicara a i sto je isto naglasit to je da nasa drzava ima DVA BUDZETA koji su katastrofa za jednu normalnu drzava a ne nasu kojoj su srbi bili unistili i pokrali skoro sve infrastrukture! BiH-a treba tuzit nacisticku srbiju za sve ratne zlocine,genocid i unistavnje infrastruktura,protjerivanje civila Bosnjana i Hrvata,unistavnje drzavnih struktura i institucija,agresiju na suverenu drzavu BiH-u i njene gradjane!Civilna drustva trebaju tuzit srbiju ko npr gradjani opkoljenog Sarajeva,Tuzle,Foce,Visegrada itd.BiH4EVER
Jedino rijesenje trenutno za BiH je uslov da BiH ,RH i Srbija u paketu udju u EU.
E vala si nam jos ti falio da nam nesto objasnis u pm.